Keukenwanden

Keukenwanden van hittebestendig glas

Een belangrijk aspect om te overwegen bij het kiezen van een glazen keukenachterwand is de hittebestendigheid van het glas. Het is van cruciaal belang dat de gekozen glazen keukenachterwand bestand is tegen de hitte die gegenereerd wordt door kooktoestellen zoals de kookplaat, oven of grill. Het laatste wat u wilt is dat uw prachtige nieuwe glazen keukenachterwand barst of verkleurt door de hitte.

5x sterker dan regulier glas

Daarom is het aan te raden om te kiezen voor hittebestendig glas, ook wel bekend als gehard glas, voor uw keukenachterwand. Dit type glas is door een speciaal hitteproces versterkt om het tot vijf keer sterker te maken dan normaal glas. Het kan temperaturen tot 200 graden Celsius weerstaan zonder te barsten, buigen of verkleuren.

HIttebestendig glas is veilig

Bovendien is gehard glas bijzonder veilig. Als het onverhoopt toch breekt, valt het uiteen in kleine korrelige stukjes in plaats van in scherpe scherven. Dit vermindert het risico op letsel aanzienlijk.

Hittebestendig glas is duurzaam

Een ander voordeel van hittebestendig glas is dat het extreem duurzaam is en een lange levensduur heeft. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, wat een groot pluspunt is in de keuken waar spatten en morsen een veelvoorkomend probleem zijn.

Bij AA Glas leveren we keukenwanden van hittebestendig glas in een scala aan kleuren en afwerkingen. Zo kunt u genieten van de esthetische voordelen van een glazen keukenachterwand, terwijl u er zeker van kunt zijn dat het bestand is tegen de hitte en drukte van uw keuken.

Klantbeoordeling:
Star
9,5