Glashandel Zaandam

AA Glas Glashandel: erkende glaszetters sinds 1953 voor Zaandam en omgeving

No items found.
AA Glas glashandel staat 24 uur per dag voor u klaar bij glasschade én levert de mooiste producten van glas. We zijn een erkend glasbedrijf sinds 1953 en leveren enkel kwaliteitsproducten, altijd vakkundig gemonteerd door onze eigen monteurs. Daarnaast hebben wij in Lijnden (naast Amsterdam) de grootste glasshowroom van Nederland, waar wij u graag adviseren over de vele mogelijkheden van glas.
Vinkje
Snelle levertijden
Vinkje
Grootste glasshowroom van Nederland
Vinkje
24 uurs glasservice
AA Glas glashandel staat 24 uur per dag voor u klaar bij glasschade én levert de mooiste producten van glas. We zijn een erkend glasbedrijf sinds 1953 en leveren enkel kwaliteitsproducten, altijd vakkundig gemonteerd door onze eigen monteurs. Daarnaast hebben wij in Lijnden (naast Amsterdam) de grootste glasshowroom van Nederland, waar wij u graag adviseren over de vele mogelijkheden van glas.

Beschrijving

Snel hulp bij glasschade in Zaandam

Heeft u een gebroken ruit en wilt u het glas laten vervangen? 24 uur per dag 7 dagen per week staan wij klaar voor spoedgevallen in en rondom Zaandam. Onze servicewagens zijn volledig uitgerust en in de meeste gevallen kunnen wij het enkelglas direct voor u vervangen. Mocht het een ander soort glas zijn, dan maken wij een noodvoorziening zodat u als klant er veilig de nacht of het weekend doorkomt. In dit geval wordt het glas besteld en zo spoedig mogelijk in overleg met u definitief vervangen.

Dubbelglas monteren

Door de vele jaren ervaring hebben wij veel verschillende gebouwen in Zaandam voorzien van glas. Zo renoveren wij jaarlijks vele honderden woningen in Zaandam en omgeving. We verwijderen het oude enkelglas en monteren vervolgens isolatieglas volgens de hoogste eisen. Wij voeren deze werkzaamheden uit voor particuliere klanten, maar wij werken ook voor bedrijven en scholen binnen de regio Zaandam.

Glas voor uw interieur

Naast het isoleren en verbeteren van woningen in Zaandam door het vervangen van glas heeft AA Glas ook eigen monteurs die gespecialiseerd zijn in interieurglas oplossingen. Zo kunnen wij onderstaande werkzaamheden voor u inmeten en uitvoeren in Zaandam en omgeving.

Gemonteerd door onze vakmensen

Natuurlijk monteren onze ervaren monteurs met liefde uw douchecabine op maat. AA Glas heeft eigen specialisten in dienst, die dagelijks alleen maar bezig zijn met het installeren van douchecabines. Deze monteurs hebben andere specialiteiten dan onze isolatieglas monteurs. Ook zijn deze bedrijfswagen anders ingericht en werken ze met hele andere gereedschap soorten. Alles om de beste kwaliteit douchecabine bij u te kunnen monteren.

Wij leveren en monteren elk type glas

Heeft u een wens op het gebied van glas, dan kunt u dit altijd met ons bespreken. AA Glas bestaat sinds 1953 en heeft een enorme ervaring met glasproducten. Hierbij kunt u denken aan dubbelglas of triple glas voor in kozijnen. Maar ook maatwerkproducten voor uw interieur zoals douchecabines, keukenachterwanden en glazen deuren. Tevens hebben wij een grote voorraad aan glas, zodat wij snel kunnen leveren uit eigen voorraad. Daarnaast heeft AA Glas een showroom van maar liefst 650 m2 groot, hier kunnen ideeën en vele voorbeelden worden bekeken.

Altijd op maat en snel geleverd in Zaandam

Vanuit onze glasgroothandel zijn vele producten direct leverbaar. Maar ook isolatieglas kunnen wij met spoed voor u bestellen. Bij AA Glas kunt u al uw glasproblemen en wensen onderbrengen. Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad waardoor wij direct en snel kunnen leveren. Daarnaast leveren wij alleen maar kwaliteitsglas. Zaandam is ongeveer 20 minuten rijden van onze showroom verwijderd, zodat u alles eerst rustig kunt bekijken en voelen. Dit voorkomt problemen en twijfels achteraf. Ook bezorgen van glas is geen enkel probleem, wij kunnen het glas netjes aan kantoor of op het (werk)adres bezorgen in Zaandam en omgeving.

Grote voorraad van glas

Wij hebben de volgende glassoorten op voorraad die wij snel kunnen leveren en monteren bij u in Zaandam en omgeving.

Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Lees meer...
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Specificaties

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
Hebben jullie een showroom?
Jazeker. AA glas heeft de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. douchedeuren, douchewanden, inloop douches, spiegels, glazendeuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keuken achterwanden, Ral kleuren, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Kom langs en ervaar de mogelijkheden van glas.
Icoon pijltje naar beneden
Meten jullie ook het glas in?
AA Glas heeft totaal 16 monteurs, waarvan er 6 gespecificeerd zijn in hardglas. Dit is een hele andere type monteur dan de gene welke renovatieglas doet en of nieuwbouw glas. Tevens werken zijn met geheel andere gereedschap soorten waardoor ook hun bedrijfswagens anders zijn ingericht. Op de vraag of wij inmeten, ja zeker geen elke probleem.
Icoon pijltje naar beneden
Monteren jullie ook het glas?
Graag zelfs! Onze monteurs zijn uitstekend voorbereid en gebruiken de juiste gereedschappen en de beste materialen. Een vakkundige montage is cruciaal als u voor langere tijd van uw glas wilt genieten en garandeert de vermelde isolatiewaardes.
Icoon pijltje naar beneden
Icoon pijltje naar beneden
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Ons productaanbod