Glasschade? Onze glasservice staat voor u klaar

AA Glas glasservice auto
Snel een glaszetter nodig om uw ruiten te vervangen? Wij kunnen dit probleem snel voor u verhelpen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij onze servicewagens volledig ingericht voor het snel oplossen van ruitschades.
Vinkje
Dag en nacht bereikbaar voor spoedgevallen
Vinkje
Binnen 30 minuten op locatie
Vinkje
Glasreparatie voor particulieren en bedrijven

24 uurs glasservice

AA Glas staat al jarenlang bekend als dé expert op het gebied van glasschade en glasherstel. Met onze ervaring en vakmanschap is een probleem als een kapotte ruit snel en veilig opgelost. Glasschade is erg vervelend en dient spoedig verholpen te worden, hiervoor bent u bij AA Glashandel aan het juiste adres. Heeft uw woning of bedrijfspand glasschade opgelopen? Neem direct contact met ons op om de kapotte ruit te herstellen. Wij maken een afspraak met u, zodat we het glas bij u kunnen vervangen en de glasschade snel hersteld is.

Glaszetter nodig?

Het kan gebeuren dat u ’s nachts of in het weekend glasschade oploopt en snel een glaszetter nodig heeft. Een kapotte ruit komt altijd onverwachts. U kunt bij ons dag en nacht terecht dankzij onze 24 uurs service, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar. Wanneer u buiten kantooruren belt komt u direct in contact met onze dienstdoende monteur, die de schade zo snel mogelijk voor u zal herstellen.

Wij zijn voorbereid

Onze servicewagens zijn uitgerust met glassoorten die veel voorkomen, zodat we in de meeste gevallen van glasschade het glas direct kunnen vervangen. Vooral als het gaat om glasschade na inbraak of een ongelukje is het voor de veiligheid van u en uw omgeving van groot belang dat de glasschade met spoed hersteld wordt. Mocht de monteur het glas toch niet meer hebben, dan zal er een noodvoorziening worden geplaatst, zodat u op dat moment toch bent geholpen. Het juiste glas zal dan besteld worden en alsnog zo snel mogelijk (tijdens kantooruren) bij u worden vervangen. Snelheid is in deze situatie van groot belang.

Altijd het juiste gereedschap

AA Glas heeft tien volledig uitgeruste servicewagens rijden en kan hierdoor altijd schakelen en de juiste monteur bij u het probleem laten verhelpen. Daarnaast hebben wij sinds kort ook een volledig elektrische minihijskraan die 2.5 ton tot wel 16 meter hoogte kan hijsen. Deze is eventueel ook te huur inclusief machinist. Bekijk onze nieuwspagina voor meer informatie.

Elekrische minihijskraan

Ruiten vervangen met spoed

Heeft u glasschade en is het probleem van grote omvang en/of een onveilige situatie. Bel direct 020-6164331, onze glaszetters zullen u helpen. Glasschade is altijd vervelend en dient zo snel mogelijk verholpen te worden. Wij zullen ten alle tijden de beste oplossing bieden voor onze klanten. Onze monteurs zijn snel ter plaatse en komen het graag voor u verhelpen.

Glasschade met minder spoed

Soms is de opgelopen glasschade geen direct spoedgeval, maar wilt u de schade wel meteen doorgeven. Dit kan altijd. Als u gemakkelijk en snel deze melding doorgeeft via ons contactformulier op onze website, dan neemt een van onze medewerkers de eerstvolgende werkdag contact met u op en helpen wij u verder om de glasschade op te lossen. Onze glashandel AA Glas is een erkende glaszetter en bestaat sinds 1953 en heeft door de jaren heen veel situaties gezien en verholpen. Door de ervaring en het netwerk dat wij hebben opgebouwd, kunnen wij de schade vakkundig herstellen en oplossen.

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
In welke regio's zijn jullie actief?
Wij kunnen u helpen in de regio's Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Weesp, Oudenkerk aan de Amstel, en alle omliggende plaatsen.
Icoon pijltje naar beneden
Is mijn glasschade gedekt door mijn verzekering?
Heeft u een glasverzekering? Dan kunnen wij de gehele afwikkeling voor u uit handen nemen. Naast het herstellen van glasschade ontzorgen wij u ook graag op dit gebied. Wij herstellen snel de glasschade en regelen de gehele financiële afwikkeling rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij. Met iedere verzekeraar hebben wij contact en zo kunnen wij het snel afwikkelen en u ontzorgen.