Glasschade? Onze glasservice staat voor u klaar

AA Glas glasservice auto
Snel een glaszetter nodig om uw ruiten te vervangen? Wij kunnen dit probleem snel voor u verhelpen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij onze servicewagens volledig ingericht voor het snel oplossen van ruitschades.
Vinkje
Dag en nacht bereikbaar voor spoedgevallen
Vinkje
Binnen 30 minuten op locatie
Vinkje
Glasreparatie voor particulieren en bedrijven

Altijd klaar voor actie: 24/7 glasservice

AA Glas staat al jaren synoniem voor betrouwbaarheid en expertise op het gebied van glasschade en glasherstel. Dankzij onze ervaring en vakmanschap lossen we problemen zoals een kapotte ruit snel en veilig op. Glasschade is altijd vervelend en vraagt om snelle actie - en dat is precies waar u op kunt rekenen bij AA Glashandel. Heeft uw woning of bedrijfspand glasschade opgelopen? Neem direct contact met ons op en wij zorgen voor een vlotte en effectieve oplossing.

Glaszetter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar!

Glasschade komt vaak onverwacht en kan ook 's nachts of in het weekend plaatsvinden. Gelukkig kunt u bij ons altijd terecht, dankzij onze 24/7 service die het hele jaar door beschikbaar is. Buiten kantooruren komt u direct in contact met onze dienstdoende monteur, die de schade zo snel mogelijk voor u zal herstellen.

Voorbereid op elke situatie

Onze servicewagens zijn uitgerust met de meest voorkomende glassoorten, zodat we in de meeste gevallen de schade direct kunnen verhelpen. Dit is vooral belangrijk bij glasschade na inbraak of een ongeluk, waarbij de veiligheid van u en uw omgeving op het spel staat. Indien nodig plaatsen we een noodvoorziening en zorgen we ervoor dat het juiste glas zo snel mogelijk wordt vervangen.

Het juiste gereedschap, altijd paraat

Met 15 volledig uitgeruste servicewagens zijn we in staat om snel en efficiënt te reageren op elke situatie. Daarnaast beschikken we over een volledig elektrische minihijskraan die tot 2,5 ton en 16 meter hoogte kan tillen. Deze is tevens te huur, inclusief machinist. Neem een kijkje op onze nieuwspagina voor meer informatie.

Elekrische minihijskraan

Spoedhulp bij glasschade

Is uw glasschade omvangrijk of gevaarlijk? Bel direct 020-6164331 en onze glaszetters schieten te hulp. Wij bieden altijd de beste oplossing voor onze klanten en zijn snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.

Minder urgente glasschade

Soms is de glasschade minder dringend, maar wilt u deze toch direct melden. Geen probleem! Via ons contactformulier op de website kunt u de schade eenvoudig en snel doorgeven. Op de eerstvolgende werkdag nemen onze medewerkers contact met u op om de schade te verhelpen. Als erkende glaszetter sinds 1953, heeft AA Glas de ervaring en het netwerk om vakkundig elke situatie op te lossen.

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
In welke regio's zijn jullie actief?
Wij kunnen u helpen in de regio's Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Weesp, Oudenkerk aan de Amstel, en alle omliggende plaatsen.
Icoon pijltje naar beneden
Is mijn glasschade gedekt door mijn verzekering?
Heeft u een glasverzekering? Dan kunnen wij de gehele afwikkeling voor u uit handen nemen. Naast het herstellen van glasschade ontzorgen wij u ook graag op dit gebied. Wij herstellen snel de glasschade en regelen de gehele financiële afwikkeling rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij. Met iedere verzekeraar hebben wij contact en zo kunnen wij het snel afwikkelen en u ontzorgen.