Keukenwanden

Ideeën voor uw glazen keukenwand

Bent u op zoek naar frisse en innovatieve ideeën voor uw keukenwand? U zou verrast kunnen zijn over de veelzijdige mogelijkheden die beschikbaar zijn. Ontdek hier nieuwe ideeën en verrijk uw keuken met een unieke uitstraling.

Idee 1: een keukenwand van glas in kleur

In de moderne tijd zijn de meeste keukens monochroom wit of zwart. Hoewel dit een strakke en minimalistische look biedt, kunt u een sprankeling van kleur toevoegen om uw keuken een eigen karakter te geven. Een gekleurde glazen keukenwand kan een volledig nieuwe sfeer aan uw keuken geven, zonder afbreuk te doen aan de sterkte en duurzaamheid. Dankzij een speciale baktechniek is de gebruikte verf ingebrand in het glas, waardoor uw keukenwand buitengewoon sterk en krasbestendig is.

Overweeg bijvoorbeeld een glazen keukenwand in een opvallende kleur zoals groen, of experimenteer met verschillende tinten tot u de perfecte match vindt. Daarnaast is er de optie voor een glazen keukenwand in matglas of in metallic kleur, wat een unieke en gepersonaliseerde touch aan uw keuken geeft.

Een voorbeeld van een glazen keukenwand in een opvallende (groene) kleur
Een voorbeeld van een glazen keukenwand in een opvallende kleur

Bij AA Glas kunnen we keukenwanden leveren in elke gewenste kleur. Om u te helpen bij uw keuze, hebben we een kleurenmuur in onze showroom gemaakt waar u alle 242 RAL-kleuren op echt glas kunt zien. Zo weet u van tevoren precies hoe de gekozen kleur er in uw keuken uit zal zien, zonder onaangename verrassingen!

De showroom van AA Glas met kleuren voor een keukenwand
De showroom van AA Glas met alle RAL kleuren voor een glazen keukenwand

Idee 2: glazen achterwand keuken met LED

Als u op zoek bent naar iets werkelijk unieks, overweeg dan uw keukenwand uit te rusten met LED-verlichting. Dit geeft een spectaculair effect dat uw keuken omtovert tot een levendig en dynamisch middelpunt, maar kan gemakkelijk worden uitgeschakeld als u de voorkeur geeft aan een rustiger sfeer. U kunt zelfs LED's kiezen die van kleur kunnen veranderen om de sfeer naar wens aan te passen.

Er zijn twee hoofdmethoden om LED-verlichting in uw keukenwand te installeren:

  1. Een LED-strip aanbrengen onder en/of van boven voor een gerichte verlichting
  2. Een egale verlichting van de gehele keukenwand met LED voor een uniform effect

Glazen keukenwand met groene led-verlichting
Een glazen keukenwand met groene LED-verlichting

Idee 3: Glazen keukenachterwand met print

Voor een echt unieke en persoonlijke keukenwand, waarom zou u dan niet kiezen voor een aangepaste print? AA Glas heeft de mogelijkheid om een keukenwand te voorzien van elke gewenste afbeelding, dankzij onze geavanceerde printer. Dit maakt de mogelijkheden letterlijk eindeloos!

Enkele ideeën voor een geprinte keukenwand kunnen zijn:

  • Inspirerende teksten of citaten
  • Verschillende texturen of patronen
  • Foto's van uw favoriete landschap
  • Een reproductie van uw favoriete kunstwerk

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Bezoek de productpagina van glazen keukenwanden op onze website of neem rechtstreeks contact met ons op. We staan klaar om u te helpen bij het creëren van uw droomkeuken!

Glazen keukenachterwand met print
Een voorbeeld van een geprinte keukenwand
Klantbeoordeling:
Star
9,4