Ideeën voor uw keukenwand

Op zoek naar ideeën voor uw keukenwand? Er is meer mogelijk met een keukenwand dan u denkt! Ontdek hier nieuwe ideeën en mogelijkheden.

Idee 1: keukenwand van glas in kleur

Tegenwoordig zijn veel keukens volledig wit of (meer recent )zwart. Ze zien er vaak hetzelfde uit. Een keukenwand in een opvallende kleur kan de keuken een volledig andere uitstraling geven. Een gekleurde glazen keukenwand is even sterk als een transparante keukenwand, omdat de speciale verf wordt meegebakken in de oven. Hierdoor wordt de keukenwand extreem sterk en krasvast.

Een voorbeeld van een glazen keukenwand in een opvallende (groene) kleur
Een voorbeeld van een glazen keukenwand in een opvallende kleur

Het is ook mogelijk om een glazen keukenwand te leveren in matglas of in metallic kleur. Hierdoor heeft u een persoonlijke en unieke keuken. De mogelijkheden van glas zijn ongekend groot. Bij AA Glas kunnen keukenwanden in elke kleur geleverd worden. Om een goede keuze te maken hebben wij in onze showroom een kleurenmuur gemaakt waar u alle 242 RAL-kleuren in het echt kunt zien op glas. Geen verrassingen dus achteraf!

De showroom van AA Glas met kleuren voor een keukenwand
De showroom van AA Glas met alle RAL kleuren voor een glazen keukenwand

Idee 2: glazen achterwand keuken met LED

Een heel ander idee is om uw keukenwand te voorzien van LEDs. Dit geeft een waanzinnig effect, maar alleen opmde momenten dat u het wilt. Het is namelijk ook gemakkelijk uit te zetten. Het is zelfs mogelijk om LEDs te gebruiken die van kleur kunnen veranderen. Er zijn grofweg 2 manieren om de LED-verlichting in uw keuken te installeren:

  • Een LED-strip aanbrengen onder en/of van boven
  • Een egale verlichting van de gehele keukenwand met LED
Glazen keukenwand met groene led-verlichting
Een glazen keukenwand met groene LED-verlichting

Idee 3: Glazen keukenachterwand met print

Wilt u echt voor iets speciaals gaan? Kies dan voor een keukenwand in uw eigen gewenste print. AA Glas kan in eigen huis keukenwanden printen. Wij hebben een geavanceerde printer staan die iedere gewenste afbeelding haarscherp kan printen op een keukenwand. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos! Enkele voorbeelden van een glazen keukenwand met print:

  • Teksten
  • Structuren
  • Foto van uw favoriete landschap
  • Een schilderij van uw favoriete schilder
Glazen keukenachterwand met print
Een voorbeeld van een geprinte keukenwand