Glashandel Purmerend

Uw glashandel en glaszetter voor regio Purmerend sinds 1953

No items found.
Zoekt u een glashandel of glaszetter in de buurt van Purmerend? AA Glas biedt 24 uur per dag hulp bij glasschade en levert de mooiste producten van glas. Wij leveren naast isolatieglas ook glas op maat voor uw interieur. Wij hebben eigen monteurs in dienst met volledige uitgeruste servicewagens, die uw glas professioneel kunnen repareren of monteren.
Vinkje
Veilig en betrouwbaar
Vinkje
Snelle levertijden
Vinkje
Grootste glasshowroom van Nederland
Zoekt u een glashandel of glaszetter in de buurt van Purmerend? AA Glas biedt 24 uur per dag hulp bij glasschade en levert de mooiste producten van glas. Wij leveren naast isolatieglas ook glas op maat voor uw interieur. Wij hebben eigen monteurs in dienst met volledige uitgeruste servicewagens, die uw glas professioneel kunnen repareren of monteren.

Beschrijving

Glashandel Purmerend

AA Glas bestaat al sinds 1953 en is dé glasexpert voor Purmerend en omstreken. We weten alles van glas en kunnen u hierdoor uitstekend adviseren. Naast isolatieglas (dubbelglas of triple glas), leveren we ook diverse soorten glas voor in huis. Denk hierbij aan glazen deuren, keukenachterwanden, douchecabines en douchewanden. Als erkende glashandel gaan wij elke uitdaging aan in Purmerend.

Glas op maat in Purmerend

AA Glas Glashandel werkt uitsluitend op maat. Zo weten we zeker dat het past en goed gemonteerd kan worden. Ook het inmeten en monteren op locatie in Purmerend doen we graag. Wij kunnen glas leveren in verschillende afwerkingen en kleuren. We kunnen zelfs uw eigen gewenste afbeelding of patroon printen.

Glas bestellen Purmerend

Wij hebben de volgende glassoorten op voorraad die wij snel kunnen leveren en monteren bij u in Purmerend.

Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan om het glas te bestellen. We reageren tijdens kantooruren binnen 4 uur.

Glas op maat voor uw interieur

Naast het isoleren en verbeteren van woningen in Purmerend door het plaatsen van isolatieglas/dubbelglas, heeft AA Glas ook eigen monteurs die gespecialiseerd zijn in glas voor het interieur. Hieronder staan een aantal van de producten/werkzaamheden die wij kunnen leveren voor woningen en bedrijfspanden in Purmerend.

Monumentenglas Purmerend

Onze glashandel vervangt in veel historische panden in Purmerend het fraaie oude enkelglas door modern ultradun isolatieglas. Dit noemen we ook wel monumentenglas. Dit glas is zo dun, dat het vaak in de bestaande kozijnen gemonteerd kan worden. Indien gewenst kan het monumentenglas in Purmerend geleverd worden met de authentieke 'vertekening', veroorzaakt doordat het glas niet geheel vlak is.

Snel hulp bij glasschade in Purmerend

Heeft u een gebroken ruit en wilt u het glas laten vervangen? 24 uur per dag 7 dagen per week staan wij klaar voor spoedgevallen in en rondom Purmerend. Onze servicewagens zijn volledig uitgerust en in de meeste gevallen kunnen wij enkelglas direct voor u vervangen. Mocht het een ander soort glas zijn, dan maken wij een noodvoorziening zodat u als klant veilig de nacht of het weekend in Purmerend doorkomt. In dit geval wordt het glas besteld en zo spoedig mogelijk in overleg met u definitief vervangen.

De glaszetter voor Purmerend en omgeving

Al onze monteurs zijn VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) gecertificeerd. Ook hebben wij het ISO 9001 keurmerk én het GBO (Glas Branche Organisatie) vakcertificaat. Ons grootste belang is om onze afspraken met u na te komen. We willen u graag terugzien bij onze glashandel, dus wij zorgen dat u jarenlang plezier heeft van uw glas in Purmerend. Bent u verzekerd voor glasschade? Dan kunnen wij dit direct afwikkelen met uw verzekeringsmaatschappij. Wij hebben contact met elke verzekeraar in Nederland en nemen deze zorg graag van u uit handen.

Bezoek onze showroom

Onze glashandel heeft een showroom van maar liefst 650 m2 groot, hier kunnen vele voorbeelden worden bekeken en kunt u inspiratie opdoen. Het is gelegen op het business park in Lijnden, naast Amsterdam.

Neem contact op of vraag vrijblijvende een offerte aan. We reageren binnen 4 uur!

Lees meer...
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Specificaties

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
Hebben jullie een showroom?
Jazeker. AA glas heeft in Lijnden (naast Amsterdam) de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben in totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. U kunt hier veel producten bekijken, waaronder douchedeuren, douchewanden, inloopdouches, spiegels, glazen deuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keukenachterwanden, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Kom langs en ervaar alle mogelijkheden van glas.
Icoon pijltje naar beneden
Monteren jullie ook het glas Purmerend?
Graag zelfs! Onze monteurs zijn uitstekend voorbereid en gebruiken de juiste gereedschappen en de beste materialen. Een vakkundige montage is cruciaal als u voor langere tijd van uw glas wilt genieten en garandeert de vermelde isolatiewaardes.
Icoon pijltje naar beneden
Hoe zit het mijn verzekering?
Bent u verzekerd voor glasschade? Dan kunnen wij dit direct afwikkelen met de verzekeringsmaatschappij. Wij hebben contact met elke verzekeraar in Nederland. Zo ontzien en ontzorgen wij u in dit hele proces.
Icoon pijltje naar beneden
Hoe kan ik glas bestellen?
U kunt glas bestellen door ons te bellen of via de website een offerte op te vragen. U krijgt tijdens kantooruren binnen 4 uur reactie. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom!
Icoon pijltje naar beneden
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Ons productaanbod