Glashandel Zwanenburg

De glashandel en glaszetter voor Zwanenburg

No items found.
Is uw ruit stuk gegaan in Zwanenburg? Of heeft u een nieuwe douchecabine nodig van glas? Dan staat AA Glas voor u klaar. AA Glas herstelt uw glas en levert alle glasproducten. Wij hebben een grote glasshowroom in Lijnden, om de hoek van Zwanenburg.
Vinkje
Grootste glasshowroom van Nederland, vlakbij Zwanenburg
Vinkje
Glashandel sinds 1953
Vinkje
Snelle levertijden
Is uw ruit stuk gegaan in Zwanenburg? Of heeft u een nieuwe douchecabine nodig van glas? Dan staat AA Glas voor u klaar. AA Glas herstelt uw glas en levert alle glasproducten. Wij hebben een grote glasshowroom in Lijnden, om de hoek van Zwanenburg.

Beschrijving

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare glashandel in de buurt van Zwanenburg? Dan bent u bij AA Glas aan het goede adres! Wij hebben als glashandel een grote voorraad in onze showroom. In onze voorraad vindt u alleen de beste kwaliteit glas van A-merken, zodat u verzekerd bent van goede producten. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij onze producten snel aan u leveren. In onze showroom tonen wij alle mogelijke voorbeelden van glas oplossingen. Zo komen er veel klanten uit Zwanenburg langs om hun wensen met glas met ons te bespreken.

Per direct hulp bij glasschade in Zwanenburg

Is het u isolatieglas ruit lek? of is er een ruit stuk? Wij komen graag langs in Zwanenburg om het te herstellen. Dit doen we 24 uur per dag 7 dagen per week. Onze servicewagens zijn uitgerust met de meest voorkomende glassoorten, zodat we in de meeste gevallen het glas direct kunnen vervangen. Mocht de monteur het glas niet meer hebben, dan zal er een noodvoorziening worden geplaatst zodat u op dat moment toch bent geholpen. Het glas zal dan besteld worden en alsnog zo snel mogelijk (tijdens kantooruren) bij u worden geplaatst. Bent u niet thuis tijdens kantooruren, geef het dan aan ons door. We zullen dan samen kijken naar een nieuwe afspraak op een tijdstip dat voor u schikt.

Grote voorraad glas

Wij hebben veel glas op voorraad. Onze glashandel kan dit direct leveren en/of monteren in Zwanenburg. Enkele voorbeelden

Enkelglas
Brandwerend glas
Draadglas
Veiligheidsglas
Glaslatten, lijmen, kitten en reinigers.Reinigers

Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

De kwaliteit glashandel en glaszetters voor Zwanenburg

AA Glas evert de beste kwaliteit en service in Zwanenburg. Al onze monteurs zijn VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) gecertificeerd. Ook hebben wij het ISO 9001 keurmerk én het GBO (Glas Branche Organisatie) vakcertificaat. Naast alle certificaten en keurmerken is het voor ons nog belangrijker dat afspraken worden nagekomen. Bent u verzekerd voor glasschade? Dan kunnen wij dit direct afwikkelen met uw verzekeraar. Wij hebben contact met elke verzekeraar in Nederland.

Lees meer...
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Specificaties

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
Hebben jullie een showroom?
Jazeker. AA glas heeft in Lijnden (naast Amsterdam) de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben in totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. U kunt hier veel producten bekijken, waaronder douchedeuren, douchewanden, inloopdouches, spiegels, glazen deuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keukenachterwanden, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Kom langs en ervaar alle mogelijkheden van glas.
Icoon pijltje naar beneden
Monteren jullie ook het glas?
Graag zelfs! Onze monteurs zijn uitstekend voorbereid en gebruiken de juiste gereedschappen en de beste materialen. Een vakkundige montage is cruciaal als u voor langere tijd van uw glas wilt genieten en garandeert de vermelde isolatiewaardes.
Icoon pijltje naar beneden
Hoe kan ik glas bestellen?
U kunt glas bestellen door ons te bellen of via de website een offerte op te vragen. U krijgt tijdens kantooruren binnen 4 uur reactie. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom!
Icoon pijltje naar beneden
Icoon pijltje naar beneden
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Ons productaanbod