Service en eerlijkheid op nummer 1

Ons verhaal

AA Glas is in 1953 opgericht en heeft lang haar vestiging gehad op de Witte de Withstraat in het centrum van Amsterdam. Als glashandel leveren we al lang niet meer alleen in de stad waar het ooit is begon. AA Glas werkt nu met in totaal 26 eigen medewerkers en een wagenpark van 11 speciaal ingerichte bedrijfswagens.

lees verder
Vinkje
Glashandel sinds 1953
Vinkje
De grootste glasshowroom van Nederland
Vinkje
Voor particulieren en bedrijven

Complete service

Onze visie is om voor onze klanten elke wens op het gebied van glas uit te laten komen. Dit doen we door actief mee te denken en eerlijk advies te geven. Door de jarenlange ervaring en het grote aanbod wat er met en van glas gemaakt kan worden, kunnen wij u goed en eerlijk adviseren. Zo kunt u bij ons terecht om glas op te komen halen, wij hebben een grote voorraad aan glas om klanten snel te kunnen bedienen. Ook het inmeten en monteren van glasproducten kunnen wij uit handen nemen voor onze klanten.

Altijd het beste gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Daarom werkt AA Glas alleen met zeer modern gereedschap om elke glasklus snel te klaren. Onze nieuwste aanwinst is een volledig elektrische minihijskraan, die glas plaatsen zelfs op de meest lastige plekken mogelijk maakt.

Expert in renovatie en maatwerk

Onze eigen monteurs zijn bedreven in glasreparatie en renovatie, van enkelglas naar isolatieglas en interieurglas zoals glazen deuren, douchecabines, keukenwanden en nog veel meer producten van glas. Elke glaswens of idee kan worden besproken worden met AA Glas. Wij gaan elke uitdaging aan.

Geschiedenis van AA Glas
Februari 1953
Het is 1953. Meneer Hoffmann richt een nieuw bedrijf op genaamd A&A Glashandel W J Hoffmann op de Jan van Riebeekstraat 5.
AA Glas historisch reclamebord
Juni 1968
A&A Glashandel verhuisd naar de Witte de Withstraat 139 te Amsterdam.
Oude ansichtkaart Witte de Withstraat in Amsterdam
Maart 1990
Door de jaren heen zijn de vakkundige glaszetters van A&A Glashandel overal in de stad en omgeving te vinden.
AA Glas Historische foto
Mei 2002
Niels Hoffmann, zoon van meneer Hoffmann, wordt de nieuwe eigenaar van A&A Glashandel en belooft het bedrijf met trots voort te zetten.
Januari 2006
A&A Glashandel groeit in de laatste jaren enorm en kent nu ook veel klanten buiten de stad. Hierdoor verhuist de glashandel weer naar een nieuwe, centrale locatie: Madridstraat 9-13 in Lijnden.
November 2014
A & A glashandel wordt nog groter met de overname van het pand van de buren. Madridstraat 15-19 te Lijnden.
Februari 2016
A&A Glashandel opent met trots de grootste glasshowroom van Nederland!
Januari 2019
Om met de tijd mee te gaan verandert A&A Glashandel haar naam en indentiteit. Vanaf nu zijn de glas-vakmannen te vinden onder de naam AA Glas.
2022-heden
Sterker er groter dan ooit staat AA Glas dagelijks weer opnieuw klaar voor al uw glas oplossingen. Of het nou gaat om uw keuken, badkamer, interieur of exterieur, AA Glas biedt u met jaren lange ervaring de hoogste kwaliteit voor de meest eerlijke prijs.