Service en eerlijkheid op nummer 1

Ons verhaal

AA Glas is in 1953 opgericht en heeft lang haar vestiging gehad op de Witte de Withstraat in het centrum van Amsterdam. Als glashandel leveren we al lang niet meer alleen in de stad waar het ooit is begonnen. AA Glas werkt nu met in totaal 26 eigen medewerkers en een wagenpark van 11 speciaal ingerichte bedrijfswagens.

lees verder
Vinkje
Glashandel sinds 1953
Vinkje
De grootste glasshowroom van Nederland
Vinkje
Voor particulieren en bedrijven

Complete service

Sinds de oprichting in 1953 heeft AA Glas zich ontpopt als dé toonaangevende glashandel in het hartje van Amsterdam. Ooit begonnen in de bruisende Witte de Withstraat, zijn we uitgegroeid tot
een dynamisch bedrijf dat zich niet meer beperkt tot de grenzen van onze geliefde hoofdstad.

Met passie en toewijding hebben we door de jaren heen ons vakmanschap geperfectioneerd. En dankzij ons team van 26 enthousiaste professionals en een indrukwekkend wagenpark van 11
speciaal uitgeruste bedrijfsvoertuigen, zijn we in staat om een breed scala aan glasoplossingen aan te bieden voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Bij AA Glas hechten we waarde aan persoonlijke aandacht, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze klanten kunnen rekenen op een vlotte en vriendelijke service, altijd met een glimlach. We luisteren naar uw wensen en denken met u mee, zodat we uiteindelijk tot de perfecte glasoplossing komen die aansluit bij uw unieke situatie.

Altijd het beste gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Daarom werkt AA Glas alleen met zeer modern gereedschap om elke glasklus snel te klaren. Onze nieuwste aanwinst is een volledig elektrische minihijskraan, die glas plaatsen zelfs op de meest lastige plekken mogelijk maakt.

Expert in renovatie en maatwerk

Onze eigen monteurs zijn bedreven in glasreparatie en renovatie, van enkelglas naar isolatieglas en interieurglas zoals glazen deuren, douchecabines, keukenwanden en nog veel meer producten van glas. Elke glaswens of idee kan worden besproken worden met AA Glas. Wij gaan elke uitdaging aan.

Uitgebreide service op maat

Bij AA Glas streven we ernaar om elke glas gerelateerde droom van onze klanten werkelijkheid te maken. We zetten ons in om met u mee te denken en u van een oprecht en deskundig advies te voorzien. Met onze jarenlange ervaring en een uitgebreid assortiment aan glasproducten en -mogelijkheden, zijn we in staat om u te begeleiden naar de beste keuze voor uw situatie.

Of u nu enkelglas nodig heeft of op zoek bent naar een compleet glasproject, wij staan voor u klaar. Onze ruime voorraad stelt ons in staat om snel en efficiënt aan uw behoeften te voldoen. Bovendien
bieden we extra gemak door het verzorgen van het inmeten en monteren van uw glasproducten, zodat u zorgeloos kunt genieten van het eindresultaat.

Bij AA Glas kunt u rekenen op een persoonlijke en uitgebreide service, afgestemd op uw specifieke wensen. Laat u inspireren en ontdek de eindeloze mogelijkheden die glas te bieden heeft!

Geschiedenis van AA Glas
Februari 1953
Het is 1953. Meneer Hoffmann richt een nieuw bedrijf op genaamd A&A Glashandel W J Hoffmann op de Jan van Riebeekstraat 5.
AA Glas historisch reclamebord
Juni 1968
A&A Glashandel verhuist naar de Witte de Withstraat 139 te Amsterdam.
Oude ansichtkaart Witte de Withstraat in Amsterdam
Maart 1990
Door de jaren heen zijn de vakkundige glaszetters van A&A Glashandel overal in de stad en omgeving te vinden.
AA Glas Historische foto
Mei 2002
Niels Hoffmann, zoon van meneer Hoffmann, wordt de nieuwe eigenaar van A&A Glashandel en belooft het bedrijf met trots voort te zetten.
Januari 2006
A&A Glashandel groeit in de laatste jaren flink en kent nu ook veel klanten buiten de stad. Hierdoor verhuist de glashandel weer naar een nieuwe, centrale locatie: Madridstraat 9-13 in Lijnden.
November 2014
A & A glashandel wordt nog groter met de overname van het pand van de buren. Madridstraat 15-19 te Lijnden.
Februari 2016
A&A Glashandel opent met trots de grootste glasshowroom van Nederland!
Januari 2019
Om met de tijd mee te gaan verandert A&A Glashandel haar naam en indentiteit. Vanaf nu zijn de glas-vakmannen te vinden onder de naam AA Glas.
2022
Sterker en groter dan ooit staat AA Glas dagelijks weer opnieuw klaar voor al uw glasoplossingen. Of het nou gaat om uw keuken, badkamer, interieur of exterieur, AA Glas biedt u met jaren lange ervaring de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs.
2023
Door veel aanvraag blijft AA Glas maar groeien, dus opent ze met trots een extra pand in Lijnden!
2023-heden
AA Glas behaald een officieel certificaat van BouwendNederland en wordt erkend als rechtvaardige en vertrouwde glashandel.