Service en eerlijkheid op nummer 1

Het AA Glas team

AA Glas werkt nu met totaal 26 eigen medewerkers en een wagenpark van 11 speciaal ingerichte bedrijfswagens.

Vinkje
Glashandel sinds 1953
Vinkje
De grootste glasshowroom van Nederland
Vinkje
Voor particulieren en bedrijven

Ons verhaal

AA Glas is in 1953 opgericht en heeft lang haar vestiging gehad op de Witte de Withstraat in het centrum van Amsterdam. Als glashandel en leveren we al lang niet meer alleen in de stad waar het ooit begon. AA Glas werkt nu met in totaal 26 eigen medewerkers en een wagenpark van 11 speciaal ingerichte bedrijfswagens.

Complete service

Onze visie is om voor onze klanten elke wens op het gebied van glas uit te laten komen. Dit doen we door actief mee te denken en eerlijk advies te geven. Door de jarenlange ervaring en het grote aanbod wat er met en van glas gemaakt kan worden, kunnen wij u goed en eerlijk adviseren. Zo kunt u bij ons terecht om glas op te komen halen, wij hebben een grote voorraad aan glas om klanten snel te kunnen bedienen. Ook het inmeten en monteren van glasproducten kunnen wij uit handen nemen voor onze klanten.

Altijd het beste gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Daarom werkt AA Glas alleen met zeer modern gereedschap om elke glasklus snel te klaren. Onze nieuwste aanwinst is een volledig elektrische minihijskraan, die glas plaatsen zelfs op de meest lastige plekken mogelijk maakt.

Elektrische minihijskraan

Expert in renovatie en maatwerk

Onze eigen monteurs zijn bedreven in glasreparatie en renovatie, van enkelglas naar isolatieglas en interieurglas zoals glazen deuren, douchecabines, keukenwanden en nog veel meer producten van glas. Elke glaswens of idee kan worden besproken worden met AA Glas. Wij gaan elke uitdaging aan.