De glashandel in Leiden en omstreken

AA Glas: de glashandel en glaszetter voor Leiden en omstreken

No items found.
Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare glashandel in de buurt van Leiden? Dan bent u bij AA Glas aan het goede adres! Wij hebben als glashandel een grote voorraad in onze showroom. Wij leveren enkel glas van A-merken, zodat u verzekerd bent van goede producten. Ook bij glasschade staan wij 24 uur per dag voor u klaar.
Vinkje
Veilig en betrouwbaar
Vinkje
Snelle levertijden
Vinkje
Grootste glasshowroom van Nederland
Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare glashandel in de buurt van Leiden? Dan bent u bij AA Glas aan het goede adres! Wij hebben als glashandel een grote voorraad in onze showroom. Wij leveren enkel glas van A-merken, zodat u verzekerd bent van goede producten. Ook bij glasschade staan wij 24 uur per dag voor u klaar.

Beschrijving

24/7 hulp bij glasschade in Leiden

Onze service wagens zijn uitgerust met de meest voorkomende glassoorten, zodat we in de meeste gevallen het glas direct kunnen vervangen in Leiden. Mocht de monteur het glas niet meer hebben, dan zal er een noodvoorziening worden geplaatst zodat u op dat moment toch bent geholpen. Het glas zal dan besteld worden en alsnog zo snel mogelijk (tijdens kantooruren) bij u worden geplaatst. Bent u niet thuis tijdens kantooruren, geef het dan aan ons door. We zullen dan samen kijken naar een nieuwe afspraak op een tijdstip dat voor u schikt.

Glas op maat Leiden

AA Glas glashandel werkt uitsluitend op maat. Zo weten we zeker dat het past en goed gemonteerd kan worden. Ook het inmeten en monteren op locatie in Purmerend doen we graag. Onze glashandel heeft de beste gecertificeerde monteurs in eigen dienst. Wij kunnen glas leveren in verschillende afwerkingen en kleuren. We kunnen zelfs uw eigen gewenste afbeelding of patroon printen.  

Dubbelglas Leiden

In de afgelopen jaren hebben wij veel verschillende gebouwen in Leiden voorzien van nieuwe beglazing. Zo renoveren wij jaarlijks vele honderden woningen in Leiden en omgeving. Hierbij verwijderen we het oude glas en monteren vervolgens modern isolatieglas volgens de hoogste eisen. Wij voeren deze werkzaamheden uit voor particuliere klanten, maar wij werken ook voor bedrijven en scholen binnen de regio Leiden.

Grote voorraad glas

Onze glashandel onderscheidt zich door een grote voorraad waardoor wij direct en snel kunnen leveren in Leiden. Isolatieglas moet wel besteld worden, maar dit kunnen wij met spoed voor u bestellen en leveren in Leiden. In onderstaande lijst kunt u een overzicht vinden van de producten die wij op voorraad hebben:

Glas voor uw interieur in Leiden

Natuurlijk leveren wij isolatieglas, zoals dubbelglas en triple glas. AA Glas glashandel is echter ook een specialist in glas voor uw interieur. Hierbij kunt u denken aan douchecabines, douchewanden, keukenachterwanden, balustrades en glazen (schuif)deuren. Een monteur voor interieurglas is heeft hele specifieke skills en gereedschappen nodig. Onze glashandel heeft daarom eigen monteurs in dienst die hier speciaal voor zijn opgeleid, met speciaal hiervoor ingerichte servicewagens. Zo kunt u erop vertrouwen dat het glas op de juiste manier bij u in Leiden wordt gemonteerd.

Monumentenglas Leiden

Onze glashandel vervangt in veel historische panden in Leiden het fraaie oude enkelglas door modern ultradun isolatieglas. Dit noemen we ook wel monumentenglas. Dit glas is zo dun, dat het vaak in de bestaande kozijnen gemonteerd kan worden. Normaal dubbelglas is namelijk vaak veel te dik en te zwaar voor oude kozijnen. Indien gewenst kan het monumentenglas in Leiden geleverd worden met de authentieke 'vertekening', veroorzaakt doordat het glas niet geheel vlak is.

Lees meer...
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Specificaties

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
Hebben jullie een showroom?
Jazeker. AA glas heeft in Lijnden (naast Amsterdam) de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben in totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. U kunt hier veel producten bekijken, waaronder douchedeuren, douchewanden, inloopdouches, spiegels, glazen deuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keukenachterwanden, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Kom langs en ervaar alle mogelijkheden van glas.
Icoon pijltje naar beneden
Monteren jullie ook het glas?
Graag zelfs! Onze monteurs zijn uitstekend voorbereid en gebruiken de juiste gereedschappen en de beste materialen. Een vakkundige montage is cruciaal als u voor langere tijd van uw glas wilt genieten en garandeert de vermelde isolatiewaardes.
Icoon pijltje naar beneden
Hoe zit het mijn verzekering?
Bent u verzekerd voor glasschade? Dan kunnen wij dit direct afwikkelen met de verzekeringsmaatschappij. Wij hebben contact met elke verzekeraar in Nederland. Zo ontzien en ontzorgen wij u in dit hele proces.
Icoon pijltje naar beneden
Icoon pijltje naar beneden
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Ons productaanbod