Badkamer schuifdeur

Een glazen schuifdeur is de ideale oplossing voor de compacte badkamer

No items found.
Badkamer schuifdeuren nemen een stuk minder ruimte in dan reguliere klapdeuren. Desondanks wordt toch al het spatwater tegengehouden. AA Glas is dé expert in glazen schuifdeuren in de badkamer. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom gerust langs in onze showroom om diverse opstellingen te bekijken!
Vinkje
Ideale oplossing voor compacte badkamers
Vinkje
De beste kwaliteit badkamer schuifdeuren in de markt
Vinkje
Uniek Baka Excellent Line schuifsysteem
Badkamer schuifdeuren nemen een stuk minder ruimte in dan reguliere klapdeuren. Desondanks wordt toch al het spatwater tegengehouden. AA Glas is dé expert in glazen schuifdeuren in de badkamer. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom gerust langs in onze showroom om diverse opstellingen te bekijken!

Beschrijving

Het beste schuifsysteem in de markt

Wij leveren onze badkamer schuifdeuren me het BAKA Excellent Line schuifsysteem. Deze schuifsystemen voor glazen schuifdeuren zijn gemaakt van aluminium met een RVS uitstraling. Dit is zeer onderhoudsarm en heeft een fantastische uitstraling. Wij leveren dit al meer dan 10 jaar aan onze klanten en hebben tot nu toe nog nooit problemen ervaren.

Badkamer schuifdeuren op maat

Glazen badkamer schuifdeuren kunnen in iedere afmeting geleverd worden. AA Glas produceert de badkamer schuifdeuren deels zelf, hierdoor kan iedere gewenste afmeting gemaakt worden. Uiteraard worden de schuifdeuren perfect afgewerkt en indien gewenst vakkundig gemonteerd door onze eigen monteurs.

Leverbaar in diverse uitstralingen

Een badkamer schuifdeur is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Glazen badkamer schuifdeuren kunnen op maat worden gemaakt in een helder glassoort, met een printbewerking of een zandstraalbewerking. Dit wordt ook regelmatig toegepast bij het schaamgedeelte voor optimale privacy. Een nieuwe trend bij badkamer schuifdeuren is het gebruik van grijs glas, dit geeft de ruimte een luxe en moderne uitstraling. Veel binnenhuisarchitecten kiezen voor deze nieuwe trend.

Dankzij veiligheidsglas een extra veilige badkamer

Tegenwoordig zijn badkamer schuifdeuren in de meeste gevallen gemaakt van dik veiligheidsglas. Dit veiligheidsglas bestaat uit 2 glasplaten met daartussen een folie. Hierdoor is het glas van zichzelf een stuk sterker én het glas breekt bij een ongeluk niet in ontelbare stukjes maar scheurt enkel of breekt in brokken. Veiligheid staat voorop!

Uw badkamer schuifdeur schoonmaken

Tegenwoordig zijn de meeste badkamer schuifdeuren voorzien van een anti-kalkcoating. De naam zegt het al, deze nanocoating zorgt ervoor dat kalk- en vuil zich minder goed hecht aan de schuifdeur. Hier zult u zeker geen spijt van krijgen!

AA Glas is een garantie voor zorgeloze kwaliteit

Al onze monteurs zijn VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) gecertificeerd. Ook hebben wij het ISO 9001 keurmerk én het GBO (Glas Branche Organisatie) vakcertificaat. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer één sinds we zijn begonnen in 1953. Heeft u een verzekering die glasschade dekt van bijvoorbeeld uw glazen badkamer schuifdeur? Dan kunnen wij dit direct regelen met de verzekeringsmaatschappij. Wij hebben contact met elke verzekeraar in Nederland. Zo heeft u weer een zorg minder.

Badkamer schuifdeur bestellen

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via deze website. Wij zullen u dan binnen 4 uur een offerte toesturen. U bent ook van harte welkom om onze badkamer opstellingen te bekijken in onze showroom in Lijnden (naast Amsterdam).

Lees meer...
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Specificaties

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
Hebben jullie een showroom?
Jazeker. AA glas heeft in Lijnden (naast Amsterdam) de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben in totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. U kunt hier veel producten bekijken, waaronder douchedeuren, douchewanden, inloopdouches, spiegels, glazen deuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keukenachterwanden, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Kom langs en ervaar alle mogelijkheden van glas.
Icoon pijltje naar beneden
Monteren jullie ook het glas?
Graag zelfs! Onze monteurs zijn uitstekend voorbereid en gebruiken de juiste gereedschappen en de beste materialen.
Icoon pijltje naar beneden
Hoe kan ik glas bestellen?
U kunt glas bestellen door ons te bellen of via de website een offerte op te vragen. U krijgt tijdens kantooruren binnen 4 uur reactie. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom!
Icoon pijltje naar beneden
Icoon pijltje naar beneden
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Ons productaanbod