Douchewanden op maat

Topkwaliteit glazen douchewanden op maat

No items found.
Een mooie glazen douchewand is een echte aanwinst voor iedere badkamer. AA Glas werkt altijd op maat, zodat we de ruimte van iedere badkamer, groot of klein, optimaal kunnen benutten. Afhankelijk van uw ruimte en wensen kunnen wij een glazen douchecabine, glazen douchewand of alleen een glazen douchedeur plaatsen.
Vinkje
Douchewanden in elke maat leverbaar en in diverse kleuren
Vinkje
Makkelijk schoon te maken door anti-kalk coating
Vinkje
Chique maar ook veilige oplossing door gebruik van veiligheidsglas
Een mooie glazen douchewand is een echte aanwinst voor iedere badkamer. AA Glas werkt altijd op maat, zodat we de ruimte van iedere badkamer, groot of klein, optimaal kunnen benutten. Afhankelijk van uw ruimte en wensen kunnen wij een glazen douchecabine, glazen douchewand of alleen een glazen douchedeur plaatsen.

Beschrijving

Douchewanden op maat met een persoonlijke uitstraling

U kunt voor een douchewand op maat een specifiek glassoort kiezen, waardoor het een geheel persoonlijke uitstraling krijgt. Bij een kleinere badkamer raden wij een transparant glassoort aan, voor extra ruimtelijk effect en licht. Een mat glassoort is weer ideaal om meer privacy te waarborgen. Een nieuwe trend zijn maatwerk douchewanden in de kleuren grijs, brons of zwart. Dit geeft een fantastisch effect in uw badkamer.

douchewand op maat met zwart glas
Douchewand op maat met zwart glas

Makkelijk schoon te maken

De AA Glas maatwerk douchewanden kunnen ook uitgerust worden met een speciaal soort afwerking dat kalk afstoot. Deze behandeling wordt ook wel NANA genoemd en is een onzichtbaar beschermlaagje. Water en vuil kunnen zich zo niet hechten aan het glas, zodat uw douchewand op maat gemakkelijk schoon te houden is. Mocht er uiteindelijk toch wat kalkaanslag achterblijven, dan is dit veel gemakkelijker te verwijderen dan glas zonder anti-kalk coating.

Bezorging van douchewanden op maat

Natuurlijk monteren onze ervaren monteurs met liefde uw douchewand op maat. Wilt u graag zelf de douchewand (laten) monteren? Dit is geen enkel probleem. Geef ons de afmetingen en we tekenen digitaal de douchewand uit. Zo kunt u het ontwerp goed controleren voor wij overgaan tot productie. Daarna bezorgen wij de douchewand bij u aan de deur. Ophalen is natuurlijk ook mogelijk. Vraag een offerte aan en geef uw afmetingen door. U kunt in het offerteformulier ook een eigen tekening uploaden.

Welk type glas voor een douchewand op maat?

Alles wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit veiligheidsglas. Douchewanden op maat worden eerst volledig bewerkt, op maat gesneden en geslepen. Daarna worden eventuele sparingen voor scharnieren en knoppen in het glas gemaakt. Als laatste wordt de douchedeur in een speciale hardingsoven verwerkt. Hierdoor wordt het glas supersterk, wel 6 keer sterker dan gewoon glas. Nu is het product geschikt om als glazen douchewand op maat te worden gebruikt.

Douchewand op maat met schuifdeur

Glazen douchewanden op maat kunnen ook geleverd worden met schuifdeur. Een glazen schuifdeur neemt weinig ruimte in en zo  houdt u de rest van de badkamer droog. AA Glas levert de beste glazen schuifdeuren die er te krijgen zijn in de markt.

Douchedeur monteren

Bij douchewanden op maat adviseren we meestal om 2 of 3 glasklemmen te gebruiken. Aan de onderkant kan de douchewand gemonteerd worden met 1 glasklem, een U-profiel of enkel vastkitten. Afhankelijk van de opstelling is er een stabilisatiestang nodig. Wanneer aan de glazen douchewand op maat een glazen deur komt te hangen, adviseren wij om de douchewand aan de onderkant vast te zetten met een U-profiel/glasklem én een stabilisatiestang.

Douchewanden op maat kopen

Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte op. AA glas heeft de grootste glas showroom van Nederland, echt de moeite waard eens langs te komen als u een mooie douchewand op maat of glazen douchecabine wilt aanschaffen in uw bestaande of nieuwe badkamer. U kunt uiteraard ook langskomen voor het beste advies over glazen douchewanden op maat.

Lees meer...
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Specificaties

Glassoort
Hardglas, altijd op maat gemaakt = veiligheidsglas, 5 tot 7 keer sterker dan standaard glas
Diktes
4 mm. – 6 mm. – 8 mm. – 10 mm. – 12 mm. – 15 mm. – 19 mm
Bewerkingen
mat glas, grijs glas, blauw glas, brons glas, figuurglas soorten
Levertijden
Gemiddeld 1 tot 2 weken
Maximale afmetingen
Alles wordt op maat gemaakt

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
Wat is het voordeel van een douchewand op maat?
Natuurlijk zijn er kant en klare douchewanden te verkrijgen. Badkamers zijn echter vaak zo specifiek, dat een standaard formaat niet past. Ook zijn met douchewanden op maat spectaculaire oplossingen mogelijk, zoals een douchewand van vloer tot plafond.
Icoon pijltje naar beneden
Kan ik een douchewand op maat zelf monteren?
Ja, dat ik mogelijk. In dat geval zullen wij enkel de glazen douchewand leveren en eventueel bezorgen. Een glazen douchewand op maat plaatsen lijkt wellicht simpel, maar vaak is het toch handig om dit door vakmensen te laten doen. Zo zijn vloeren vaak niet 100% recht en valt het niet altijd mee om de kitlaag strak aan te brengen. AA Glas installeert honderden douchewanden per jaar, dus bij twijfel staan wij voor u klaar.
Icoon pijltje naar beneden
Wat kost een douchewand op maat?
AA Glas levert uitsluitend op maat, hierdoor is het lastig om u een prijsindicatie te geven voor douchewanden op maat. Neem daarom gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Icoon pijltje naar beneden
Icoon pijltje naar beneden
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Ons productaanbod