Glazen deuren op maat

Bij AA Glas zijn glazen deuren pas echt op maat

No items found.
Een glazen deur op maat is een stijlvolle oplossing, met behoud van lichtinval. Glazen deuren op maat kunnen in elke ruimte worden toegepast. Wij maken al onze deuren precies op maat, zodat we een perfecte montage kunnen garanderen. Zo kunt u jarenlang van de glazen deur kunt genieten. Ontdek alle mogelijke varianten die we kunnen leveren!
Vinkje
Kwaliteit sinds 1953
Vinkje
Diverse bewerkingen, prints en kleuren mogelijk
Vinkje
Grootste glasshowroom van Nederland
Een glazen deur op maat is een stijlvolle oplossing, met behoud van lichtinval. Glazen deuren op maat kunnen in elke ruimte worden toegepast. Wij maken al onze deuren precies op maat, zodat we een perfecte montage kunnen garanderen. Zo kunt u jarenlang van de glazen deur kunt genieten. Ontdek alle mogelijke varianten die we kunnen leveren!

Beschrijving

Glazen deuren op maat in diverse varianten

Wij onderscheiden bij glazen deuren op maat de volgende varianten

  • Glazen opdekdeur op maat (een deur die gedeeltelijk over het kozijn heen valt)
  • Stompe glazen deuren op maat (een deur die volledig in het kozijn valt)
  • Glazen schuifdeuren op maat

De juiste variant voor uw situatie hangt af van de toepassing en de eventuele bestaande kozijnen. Een schuifdeur kan bijvoorbeeld een mooie oplossing zijn wanneer er weinig ruimte beschikbaar is. Let wel op dat een schuifdeur minder geluid tegenhoudt. In onze showroom kunt u verschillende glazen deuren bekijken.

Helder, mat, geprint? Kies zelf de afwerking van uw maatwerk glazen deur

Wij kunnen onze glazen deuren in verschillende uitvoeringen leveren. Zo kunnen we het glas helder leveren, of juist zandstralen voor een mat effect. Een mat effect geeft extra privacy. Wij kunnen het glas ook bedrukken met elk denkbare design. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw eigen logo op de maatwerk glazen deur te printen. Een nieuwe trend is om gekleurd glas te gebruiken. Een glazen deur op maat in een grijze of bronze tint heeft een chique uitstralingen en kan een echte eye-catcher zijn in uw huis.

Hoogste kwaliteit hang- en sluitwerk van een glazen deur op maat

Het hang- en sluitwerk is medebepalend voor de uitstraling van een glazen deur op maat. Uiteraard is het van belang dat het hang- en sluitwerk ook optimaal functioneert. En wellicht nog belangrijker: dat het de komende jaren blijft functioneren. Het hang- en sluitwerk van een glazen schuifdeur heeft namelijk flink wat te lijden. Daarom leveren wij enkel hoogwaardige materialen met een lange levensduur. Ons hang- en sluitwerk is van Duitse makelij en zeer degelijk. Het eerste probleem met dit hang- en sluitwerk moeten wij nog tegenkomen.

Laat het monteren door de beste glaszetters

AA Glas heeft het GBO (Glas Branche Organisatie) vakcertificaat en het ISO 9001 keurmerk. We hebben eigen monteurs in dienst met ruime ervaring. Zij beschikken bovendien over het VCA certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Om deze kwaliteit te garanderen, besteden we het werk niet uit aan derden. Uiteraard doen we niet moeilijk om garantie, we zien u namelijk graag terug als klant.

Glazen deuren op maat bestellen

Wanneer u ongeveer weet wat u wilt, kunt u dit omschrijven in de offerteaanvraag via deze website. Tijdens kantooruren reageren wij binnen 4 uur. Indien u advies nodig heeft, kunt altijd langskomen of ons bellen. Wij kunnen indien gewenst de glazen deur op maat ook komen inmeten én monteren. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Lijnden (naast Amsterdam). Hier kunt u inspiratie opdoen en diverse glazen schuifdeuren op maat bekijken en testen.

Lees meer...
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Specificaties

Glassoort
Standaard glazen deur - glazen schuifdeur - opdek glazendeur - stompe glazendeur
Diktes
8 mm, 10 mm, en 12 mm
Bewerkingen
Spuiten in kleur, printen, zandstralen en figuurglas
Levertijden
1 tot 2 weken
Maximale afmetingen
Alles wordt op maat gemaakt

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
Zijn glazen deuren veilig?
Glazen deuren worden gemaakt van gehard glas. Gehard glas is een glassoort welke wat na productie wordt afgebakken in een grote oven. Door dit speciale afbakproces wordt het glas 6 keer sterker dan normaal glas. Misschien nog wel belangrijker: het minimaliseert de kans op letselschade. Glas is hierdoor enorm veilig en ideaal om als glazen deur te gebruiken.
Icoon pijltje naar beneden
Kan ik een glazen deur zelf samenstellen?
Dat kan zeker. Geef in het offerteformulier aan wat uw wensen zijn wat betreft: - formaat - glasdikte (8, 10, 12 mm) - type (glazen deur - glazen schuifdeur - opdek glazen deur - stompe glazen deur) - afwerking glas (spuiten in kleur, printen, zandstralen en figuurglas) -
Icoon pijltje naar beneden
Hebben jullie een showroom?
Jazeker. AA glas heeft in Lijnden (naast Amsterdam) de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben in totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. U kunt hier veel producten bekijken, waaronder douchedeuren, douchewanden, inloopdouches, spiegels, glazen deuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keukenachterwanden, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Kom langs en ervaar alle mogelijkheden van glas.
Icoon pijltje naar beneden
Icoon pijltje naar beneden
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Ons productaanbod