Glazen douchedeur op maat

Topkwaliteit glazen douchedeuren in elke maat geleverd

No items found.
Of u nou bezig bent met een grote verbouwing van het hele huis of alleen met de badkamer, AA glas helpt u graag verder. Onbewust spenderen we meer tijd in onze badkamer dan we denken. Daarom is het belangrijk dat u een fijne badkamer heeft waar u blij van wordt. Een topkwaliteit glazen douchedeur op maat kan net die eyecatcher zijn die uw badkamer nodig heeft.
Vinkje
Topkwaliteit sinds 1953
Vinkje
Glazen douchecabine op maat in met verschillende soorten glas en afwerkingen
Vinkje
Grootste glasshowroom van Nederland
Of u nou bezig bent met een grote verbouwing van het hele huis of alleen met de badkamer, AA glas helpt u graag verder. Onbewust spenderen we meer tijd in onze badkamer dan we denken. Daarom is het belangrijk dat u een fijne badkamer heeft waar u blij van wordt. Een topkwaliteit glazen douchedeur op maat kan net die eyecatcher zijn die uw badkamer nodig heeft.

Beschrijving

Wij kunnen natuurlijk uw glazen douchedeur op maat leveren, maar ook het inmeten en monteren kunnen wij volledig voor u verzorgen. Onze eigen monteurs hebben decennia lang ervaring in het installeren van op maat gemaakte producten. Bij maatwerk gaat het om de kleine details, die uiteindelijk leiden tot een mooi en duurzaam resultaat.

Altijd perfect op maat

Wilt u de hoogte van de glazen deur gelijk aan de tegelvoeg? Of wilt u misschien een glazen douchewand met daarin een glazen douchedeur op maat gemonteerd? AA Glas adviseert u graag. Ook is het handig om goed na te denken over uitsparingen in het glas, bijvoorbeeld voor een bestaande houten balk. Doordat wij elke glazen douchedeur op maat leveren, kunnen we met dit soort zaken perfect rekeningen houden. Ook draagt een mooie bijpassende kleur kit bij aan de uitstraling. Uiteraard vakkundig gemonteerd door onze monteurs. Op maat hoeft bovendien niet veel duurder te zijn dan standaard maten.

Ook uw favoriete soort glas op maat

Een glazen douchedeur op maat is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Een nieuwe trend binnen de glazen douchedeuren is het gebruik van grijs glas, dit geeft de ruimte een luxe en moderne uitstraling. Veel binnenhuisarchitecten kiezen voor deze nieuwe trend. Ook kunnen glazen douchedeuren op maat worden gemaakt in een helder glassoort, met een printbewerking of een zandstraalbewerking. Dit wordt ook regelmatig toegepast bij het schaamgedeelte van de maatwerk glazen douchedeur voor optimale privacy.

Afmetingen glazen douchedeuren op maat

Douchedeuren kunnen in iedere afmeting geleverd worden. AA Glas produceert de douchedeuren deels zelf, hierdoor kan iedere gewenste afmeting gemaakt worden. Ook moet een juiste keuze gemaakt worden voor het type scharnier. Zo hebben groter formaat glazen douchedeuren hebben wat betere scharnieren nodig. Door de jarenlange ervaring van onze eigen monteurs weten wij precies welk scharnier er in welke situatie het beste toegepast kan worden. De juiste materialen en het juiste glas bepalen de levensduur van de douchedeur op maat. Uiteraard kunnen wij ook glazen schuifdeuren leveren, die ruimtebesparend kunnen werken.

AA Glas is een garantie voor zorgeloze kwaliteit

Al onze monteurs zijn VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) gecertificeerd. Ook hebben wij het ISO 9001 keurmerk én het GBO (Glas Branche Organisatie) vakcertificaat. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer één sinds we zijn begonnen in 1953. Heeft u een verzekering die glasschade dekt van bijvoorbeeld uw glazen douchecabine op maat? Dan kunnen wij dit direct regelen met de verzekeringsmaatschappij. Wij hebben contact met elke verzekeraar in Nederland. Zo heeft u weer een zorg minder.

Lees meer...
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Specificaties

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
Hebben jullie een showroom?
Jazeker. AA glas heeft in Lijnden (naast Amsterdam) de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben in totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. U kunt hier veel producten bekijken, waaronder douchedeuren, douchewanden, inloopdouches, spiegels, glazen deuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keukenachterwanden, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Kom langs en ervaar alle mogelijkheden van glas.
Icoon pijltje naar beneden
Monteren jullie ook het glas?
Graag zelfs! Onze monteurs zijn uitstekend voorbereid en gebruiken de juiste gereedschappen en de beste materialen. Een vakkundige montage is cruciaal als u voor langere tijd van uw glas wilt genieten en garandeert de vermelde isolatiewaardes.
Icoon pijltje naar beneden
Hoe zit het mijn verzekering?
Bent u verzekerd voor glasschade? Dan kunnen wij dit direct afwikkelen met de verzekeringsmaatschappij. Wij hebben contact met elke verzekeraar in Nederland. Zo ontzien en ontzorgen wij u in dit hele proces.
Icoon pijltje naar beneden
Hoe kan ik een glazen douchedeur op maat bestellen?
U kunt glas bestellen door ons te bellen of via de website een offerte op te vragen. U krijgt tijdens kantooruren binnen 4 uur reactie. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom!
Icoon pijltje naar beneden
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Ons productaanbod