Douchewanden

Nieuwe trend: douchewand met zwart glas

Een inloopdouche is tegenwoordig veruit het meest toegepaste type doucheopstelling. Vaak wordt voor minimaal één wand een glazen douchewand gebruikt. Vaak wordt hierbij niet gedacht aan een andere kleur glad. Een glazen douchewand kan prima in verschillende kleuren geleverd worden. De nieuwste trend is een zwarte douchewand. Deze douchewand met donker glas geeft de badkamer een unieke en chique uitstraling.

Een douchewand met zwart glas

Combineer een zwarte douchewand met industriële materialen

Een glazen douchewand met zwart glas is perfect te combineren met verschillende materialen. Denk hierbij eens aan robuuste materialen zoals hout en beton. Hiermee komt een zwarte douchewand nog meer tot zijn recht.

Een zwarte douchewand in combinatie met beton
Een zwarte douchewand in combinatie met beton

Een zwarte douchewand zorgt voor privacy

Een nadeel van een transparante glazen douchewand is dat u direct zichtbaar bent, zodra iemand de badkamer betreed. Dit kan opgelost worden door het gebruik van mat glas of stickers. Een douchewand met zwart glas zorgt echter van zichzelf al voor privacy, zonder dat er minder stijlvolle maatregelen genomen hoeven te worden.

Stijlvol én praktisch

AA Glas levert een zwarte douchewand standaard met antikalk coating. Dit zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Wanneer water opdroogt, blijft het kalk achter. Hierdoor ontstaat kalkaanslag. Door een zwarte douchewand af te werken met anti-kalk coating, loopt water gemakkelijk van de wand waard. Kalkaanslag krijgt zo geen kans. Bovendien zorgt de coating voor een fraaie glanzende uitstraling van het zwarte glas van uw douchewand.

Tip: een zwarte douchewand van vloer tot plafond

De laatste jaren maken wij vaak zwarte douchewanden die van vloer tot plafond lopen. Dit ziet er spectaculair uit en geeft een enorme rust in de ruimte. Omdat de zwarte douchewand van vloer tot plafond loopt, zijn er geen onnodige stabilisatorstangen of andere hulpmiddelen nodig om de douchewand veilig te monteren. Eenvoud en minder materiaal geeft rust en een mooie uitstraling. Het resultaat is zeker bij een douchewand met donker glas spectaculair.

Een zwarte douchewand op maat

AA Glas werkt altijd 100% op maat. Dit betekent dat u geen concessies hoeft te doen met standaardmaten. En dit betekent dat bijvoorbeeld een stijlvolle zwarte douchewand van vloer tot plafond geen enkel probleem is. Wilt u een zwarte douchewand kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of kijk op onze douchewand productpagina.

Klantbeoordeling:
Star
9,5