Vacuümglas

Is vacuümglas geschikt voor mijn situatie?

Vacuümglas is een revolutionaire innovatie in de wereld van glasisolatie, met een hoge isolatiewaarde en de mogelijkheid om te passen in bestaande kozijnen. Hoewel het een hoger prijskaartje heeft, biedt het tal van voordelen die het een waardevolle investering maken voor zowel oude als nieuwe gebouwen. Dus als u uw huidige kozijnen wilt behouden en tegelijkertijd de isolatie wilt maximaliseren, dan is vacuümglas zeker het overwegen waard.

Bij het overwegen van vacuümglas voor uw project, zijn er enkele belangrijke factoren om in gedachten te houden.

  • Ten eerste, hoewel het glas duurder is dan traditionele opties, zijn de voordelen op het gebied van isolatie en geluidsisolatie aanzienlijk. Bovendien is het gewicht en de dikte van het glas veel minder, waardoor het gemakkelijk kan worden geïnstalleerd in bestaande kozijnen zonder dure en tijdrovende aanpassingen.
  • Ten tweede, hoewel de 'pilaartjes' in het glas voor sommigen een esthetisch nadeel kunnen zijn, zijn ze essentieel voor de functie van het glas. Zonder deze pilaartjes zou de luchtdruk de glasplaten tegen elkaar drukken en de isolerende eigenschappen van het glastenietdoen.
  • Ten derde, als u overweegt vacuümglas te installeren in een monumentaal pand of een oudere woning, kan het zijn dat u toestemming nodig heeft van de lokale autoriteiten. Het is altijd raadzaam om dit te controleren voordat u begint met het project. 

Klantbeoordeling:
Star
9,4