Ultra dun isolatieglas

Ultra dun isolatieglas: de voordelen van een innovatieve glasoplossing

No items found.
Ultra dun isolatieglas is een hoogwaardige glasoplossing die bekend staat om zijn uitzonderlijke isolerende eigenschappen. Het is een innovatieve technologie waarbij meerdere dunne glaslagen op elkaar worden gelamineerd met een speciale folie ertussen. Hierdoor ontstaat er een zeer dun en lichtgewicht isolatieglas dat uitstekend isoleert.
Vinkje
Extreem goede isolatiewaardes, ook voor geluid
Vinkje
4x dunner dan triple glas en slechts 1/3 van het gewicht
Vinkje
Milieuvriendelijk: loodvrij en 100% recyclebaar
Ultra dun isolatieglas is een hoogwaardige glasoplossing die bekend staat om zijn uitzonderlijke isolerende eigenschappen. Het is een innovatieve technologie waarbij meerdere dunne glaslagen op elkaar worden gelamineerd met een speciale folie ertussen. Hierdoor ontstaat er een zeer dun en lichtgewicht isolatieglas dat uitstekend isoleert.

Beschrijving

De voordelen van ultra dun isolatieglas zijn legio. Het biedt een zeer hoge isolatiewaarde en zorgt voor aanzienlijke energiebesparingen. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een beter binnenklimaat. Bovendien is het lichtgewicht en dun, waardoor het geschikt is voor toepassingen waar traditioneel isolatieglas niet past, zoals monumentale panden en historische gebouwen.

AA glas is een ervaren en betrouwbare partner als het gaat om ultra dun isolatieglas. Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring in de glasindustrie en hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van glasoplossingen. Wij hebben ons eigen ervaren montage team dat zorgt voor een professionele installatie van uw ultra dun isolatieglas.

Onze klanten waarderen ons om onze betrouwbaarheid, expertise en flexibiliteit. Wij zijn er trots op dat we onze klanten kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun projecten en hen kunnen voorzien van op maat gemaakte glasoplossingen. Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen.

Als u geïnteresseerd bent in ultra dun isolatieglas en op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de installatie, neem dan contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw project.

Ultra dun isolatieglas is een innovatieve glasoplossing die veel voordelen biedt ten opzichte van traditionele isolatieglas. Het bestaat uit verschillende dunne glasplaten die op elkaar zijn gelamineerd met een speciale folie ertussen. Dit zorgt voor een zeer dun en lichtgewicht isolatieglas dat uitstekend isoleert. De isolatiewaarde van ultra dun isolatieglas is vergelijkbaar met die van traditioneel isolatieglas, maar het is aanzienlijk dunner en lichter. Hierdoor kan het gebruikt worden in situaties waar traditioneel isolatieglas niet mogelijk is, zoals bij monumentale panden en historische gebouwen.

De voordelen van ultra dun isolatieglas zijn legio. Het biedt een hoge isolatiewaarde, waardoor het bijdraagt aan een comfortabeler binnenklimaat en energiebesparingen. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een beter binnenklimaat. Ultra dun isolatieglas is ook zeer geschikt voor situaties waar traditioneel isolatieglas niet mogelijk is, bijvoorbeeld vanwege de beperkte ruimte. Het is licht van gewicht en dun, wat het ideaal maakt voor toepassingen waar het gewicht van het glas belangrijk is, zoals bijvoorbeeld bij het gebruik in auto's en boten.

AA glas is een betrouwbare partner als het gaat om ultra dun isolatieglas. Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring in de glasindustrie en hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van glasoplossingen. Ons eigen ervaren montage team zorgt voor een professionele installatie van uw ultra dun isolatieglas.

Wij staan bekend om onze expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij bieden maatwerkoplossingen en werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we aan hun specifieke behoeften voldoen. Ons doel is om onze klanten tevreden te stellen door hen hoogwaardige glasoplossingen te bieden die zorgen voor een beter binnenklimaat en energiebesparingen.

Als u op zoek bent naar ultra dun isolatieglas en een betrouwbare partner voor de installatie, neem dan contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw project.

 

Wat is ultra dun isolatieglas?

Ultra dun isolatieglas is een innovatieve glasoplossing die bekend staat om zijn uitzonderlijke isolerende eigenschappen. Het bestaat uit meerdere dunne glaslagen die op elkaar zijn gelamineerd met een speciale folie ertussen. Hierdoor ontstaat een zeer dun en lichtgewicht isolatieglas dat uitstekend isoleert.

De voordelen van ultra dun isolatieglas

Ultra dun isolatieglas biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele isolatieglas. Het biedt een hoge isolatiewaarde, wat zorgt voor een comfortabeler binnenklimaat en energiebesparingen. Het is bovendien zeer geschikt voor situaties waar traditioneel isolatieglas niet mogelijk is, bijvoorbeeld vanwege beperkte ruimte.

AA glas: uw partner voor ultra dun isolatieglas

AA glas is een ervaren en betrouwbare partner als het gaat om ultra dun isolatieglas. Met meer dan 70 jaar ervaring in de glasindustrie zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van glasoplossingen. Ons eigen ervaren montage team zorgt voor een professionele installatie van uw ultra dun isolatieglas.

Voordelen van AA glas als partner

Als u kiest voor AA glas als partner voor uw ultra dun isolatieglas, profiteert u van onze expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij bieden maatwerkoplossingen en werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we aan hun specifieke behoeften voldoen. Ons doel is om onze klanten tevreden te stellen door hen hoogwaardige glasoplossingen te bieden die zorgen voor een beter binnenklimaat en energiebesparingen.

Neem contact op met AA glas

Als u geïnteresseerd bent in ultra dun isolatieglas en op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de installatie, neem dan contact op met AA glas. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw project.

Lees meer...
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Specificaties

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
Mag ik het glas van een monumentaal pand vervangen door vacuümglas?
Ja u mag het oude glas vervangen door vacuümglas, maar het is vaak wel nodig om een vergunning aan te vragen. Zo sluit u uit dat u achteraf vragen krijgt vanuit de gemeente. AA Glas kan als extra service een aanvraagvergunning voor u verzorgen. Wij werken met vaste tarieven en weten wat de gemeentes van ons verwachten.
Icoon pijltje naar beneden
Is het mogelijk om vacuümglas in de bestaande kozijnen te monteren?
De eerste vraag is of het houtwerk van de bestaande kozijnen nog goed genoeg is. Als dit het geval is, moet bekeken worden of de sponningen diep genoeg zijn. Indien dit minimaal 6 mm is, dan kunnen we vacuümglas monteren.
Icoon pijltje naar beneden
Kan ik subsidie krijgen voor het vervangen van enkelglas door vacuümglas?
Sinds 2 september 2019 kunt u als woningeigenaar weer subsidie aanvragen voor isolatiemaatregelen (SEEH). De subsidie is vanaf 1 juni 2020 tijdelijk verhoogd. U kunt nu tot ongeveer 30% van de kosten tot een maximum bedrag van 10.000 euro vergoed krijgen. Echter moet u er minimaal 1 ander soort isolatie bij kiezen om te voldoen aan een van de voorwaarden. Meer informatie over deze SEEH subsidie vindt u op de site van de Rijksoverheid: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seeh/eigenaar-en-bewoner. Uiteraard helpen wij u hier graag mee.
Icoon pijltje naar beneden
Hebben jullie een showroom?
AA Glas heeft de grootste glasshowroom van Nederland. We zijn te vinden in Lijnden (direct naast Amsterdam).
Icoon pijltje naar beneden
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Ons productaanbod