Glas in lood Haarlem

Glas in lood expert voor de regio Haarlem sinds 1953

No items found.
Glas in lood ramen zorgen voor een authentieke uitstraling van de historische panden in Haarlem. AA Glas kan uw glas in lood ramen en deuren herstellen, maar we plaatsen ook geheel nieuw glas in lood. Het herstellen van glas in lood panelen is nog authentiek handwerk, precies zoals het vroeger ook werd gedaan.
Vinkje
Nieuw en reparatie
Vinkje
Glas in lood isolatie mogelijk
Vinkje
Grootste glasshowroom van Nederland, slechts 10 minuten rijden vanuit Haarlem
Glas in lood ramen zorgen voor een authentieke uitstraling van de historische panden in Haarlem. AA Glas kan uw glas in lood ramen en deuren herstellen, maar we plaatsen ook geheel nieuw glas in lood. Het herstellen van glas in lood panelen is nog authentiek handwerk, precies zoals het vroeger ook werd gedaan.

Beschrijving

Glas in lood reparatie in Haarlem

Voor een reparatie komt een glaszetter van AA Glas bij u langs in Haarlem. Het is vaak niet nodig om het gehele raam eruit te halen bij een kleine reparatie. Bij een grote reparatie is het handiger om het glaspaneel uit het kozijn te halen en neer te leggen op een tafel. Zo kan de specialist er beter bij. Reparaties die vaak voorkomen zijn het vervangen van een kapot ruitje, het repareren van beschadigd lood of het vervangen van de kitrand. Om een ruitje te vervangen buigt de monteur drie zijdes van de loodlijsten om in een hoek van 90 graden. Hij haalt het glas eruit, maakt de randen schoon en plaatst een nieuw ruitje. Voor het bevestigen van het nieuwe stuk glas gebruikt de monteur speciale kit. Hierna wordt het lood weer teruggebogen.

Nieuwe glas in lood ramen

Wilt u nieuwe glas in lood ramen in Haarlem? Dan kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen. Er zijn tevens veel verschillende glassoorten te gebruiken in een glas in lood paneel: helder, niet helder, figuurglas, verschillende kleuren, etc. Wellicht heeft u een eigen ontwerp? Dan kunt u deze toevoegen aan het offerteformulier. Zo niet, dan ontwerpen wij dit graag samen met u.

Glas in lood dubbelglas

U kunt ook bestaande glas in lood panelen plaatsen tussen isolatieglas, om zo een betere isolatiewaarde te halen. Bestaande glas in lood panelen zullen dan gedemonteerd worden en tijdelijk zal er noodglas worden gemonteerd. Het bestaande glas in lood wordt (naar verhouding) ingekort zodat het later precies tussen het isolatieglas kan worden ingebouwd. Voor het plaatsen van het glas in lood wordt het paneel volledig nagekeken en waar nodig hersteld. Ook de lijmrestanten op het glas worden verwijderd. Het glas in lood paneel wordt volledig schoongemaakt en wordt daarna geplaatst tussen het dubbelglas/isolatieglas. Zo behoudt u de bestaande uitstraling, maar dan met hedendaagse isolatiewaardes. Een andere optie is het plaatsen van een voorzetraam.

Brandschilderen

Een unieke techniek is het brandschilderen van een glas in lood raam. Zo kunt u een uniek paneel laten maken. Brandschilderen is een schildertechniek die op het glas in lood glas word aangebracht. Zo maakt u de panelen nog unieker en mooier.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Omdat er zo veel mogelijk is bij het maken van glas in lood is het wellicht ook handig om bij ons langs te komen. Zo kunnen wij samen met u de verschillende opties bekijken. Onze showroom is slechts 10 minuten rijden vanuit Haarlem.

Lees meer...
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Specificaties

Glassoort
Helderglas, figuurglas, gekleurdglas
Diktes
8 mm
Bewerkingen
Brandschilderen, figuurglas, isolatieglas
Levertijden
Gemiddeld 3 weken
Maximale afmetingen
Maximale afmetingen 3m2

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
Kan ik glas in lood ook isoleren?
Dat kan zeker. We kunnen het glas in lood tussen twee glasplaten plaatsen. Een andere optie is het plaatsen van een voorzetraam. in beide gevallen kunt u de authentiek sfeer van glas in lood behouden in combinatie met moderne isolatiewaardes.
Icoon pijltje naar beneden
Hebben jullie een showroom?
Jazeker. AA glas heeft in Lijnden (naast Amsterdam) de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben in totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. U kunt hier veel producten bekijken, waaronder douchedeuren, douchewanden, inloopdouches, spiegels, glazen deuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keukenachterwanden, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Kom langs en ervaar alle mogelijkheden van glas.
Icoon pijltje naar beneden
Hoe kan ik glas bestellen?
U kunt glas bestellen door ons te bellen of via de website een offerte op te vragen. U krijgt tijdens kantooruren binnen 4 uur reactie. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom!
Icoon pijltje naar beneden
Icoon pijltje naar beneden
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Ons productaanbod