Dubbelglas op maat

AA Glas is de specialist in elke type dubbelglas op maat

No items found.
Dubbelglas is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Zo is er 'standaard' dubbelglas, bestaande uit 2 lagen glas en een spouw ertussen. Maar ook driedubbel glas is mogelijk. Daarnaast zijn er nog diverse bewerkingen mogelijk om het glas bijvoorbeeld brandwerend of geluidswerend te maken. En uiteraard wordt alles op maat gemaakt, indien gewenst door ons ingemeten en gemonteerd.
Vinkje
Altijd perfect op maat geleverd
Vinkje
Ervaren glashandel sinds 1953
Vinkje
Grootste glasshowroom van Nederland
Dubbelglas is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Zo is er 'standaard' dubbelglas, bestaande uit 2 lagen glas en een spouw ertussen. Maar ook driedubbel glas is mogelijk. Daarnaast zijn er nog diverse bewerkingen mogelijk om het glas bijvoorbeeld brandwerend of geluidswerend te maken. En uiteraard wordt alles op maat gemaakt, indien gewenst door ons ingemeten en gemonteerd.

Beschrijving

AA Glas is al sinds 1953 een betrouwbaar adres voor het leveren en monteren van dubbelglas op maat. Onze ervaren monteurs zijn perfect uitgerust voor elke klus en komen met liefde bij u langsrijden om uw glaswens te komen bekijken en in te meten. AA Glas levert dubbelglas uitsluitend op maat. We kunnen diverse soorten dubbelglas/isolatieglas op maat leveren.

Standaard dubbelglas op maat

Dubbelglas bestaat uit twee glasplaten die luchtdicht met elkaar verbonden zijn. Tussen de 2 glasplaten zit een metalen kader, waardoor er ruimte ontstaat. Dit wordt ook wel de 'spouw' genoemd. De spouw is gevuld met droge lucht of een gasvulling, bijvoorbeeld Argon, Krypton of Xenon gas. Een gasvulling draagt bij aan een betere isolatiewaarde, dus een lagere U-waarde. Hoe lager de U-waarde van het glas, hoe beter het dubbelglas op maat isoleert.

HR++ dubbelglas op maat

HR++ beglazing is dubbelglas met een optimale warmte-isolatie. HR++ isoleert beter dan dubbelglas. Dit komt doordat op één zijde van het glas een heel dunne coating is aangebracht en de spouw niet met lucht maar met een speciaal isolerend gas is gevuld. Meestal gaat het om edelgas Argon. De onzichtbare coating op de binnenste glasplaat laat zonnestralen door en weerkaatst de warmte in huis. Het is afhankelijk van de sponning of men kan kiezen voor dubbelglas of HR++. HR staat voor hoog rendement. Hoe meer plusjes hoe beter de isolatie. Als men “gewoon" dubbel glas vervangt door HR++ bespaart men al gauw 300 m³ gas per jaar.

Warmtewerend dubbelglas op maat

Hete zomers kunnen de temperatuur in een woning of kantoor flink doen laten oplopen. Zo kunnen serres in de zomer extreem warm worden. Zonwerende dubbele beglazing zorgt ervoor dat de warmte wordt weerkaatst. Op deze manier komt er minder warmte de woonkamer binnen. AA Glas levert warmtewerend glas van de hoogste kwaliteit.

Geluidswerend dubbelglas op maat

Heeft u te maken met geluidsoverlast? Dan is geluidswerend glas op maat een goed keuze. Zoals de naam al zegt zorgt geluidswerend dubbelglas ervoor dat geluid geweerd wordt. De natuurlijke lichtinval wordt hierdoor niet beperkt. AA Glas is een expert in geluidsisolatie met glas.

Monumentenglas op maat

Vroeger werden woningen over het algemeen voorzien van enkelglas met een lichte vertekening. Dit glas had echter geen isolerende werking. Enkelglas laten vervangen door dubbelglas is voor velen een kostbare aangelegenheid omdat in de meeste gevallen ook de kozijnen vervangen moeten worden. Bij Old-Style monumentenglas is dit niet nodig. We kunnen het ultra dunne isolatieglas op maat plaatsen in de bestaande kozijnen, waardoor het pand de historisch uitstraling behoudt.

Dubbelglas op maat geleverd

Veel producten kunnen we direct uit voorraad leveren. Dubbelglas moet vaak besteld worden, maar dit kan indien gewenst met spoed. De producten die wij leveren zijn altijd A-merken van de beste kwaliteit. Doordat wij uitsluitend op maat werken, weten we zeker dat het product voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen. En nog belangrijker: dat het voldoet aan uw wensen. We hebben eigen monteurs in dienst die het glas vakkundig en op maat kunnen monteren, maar uiteraard kunnen we het ook bij u thuis afleveren. Of u komt het ophalen in onze showroom in Lijnden (naast Amsterdam). Dit is de grootste glasshowroom van Nederland, vol mooie producten van glas.

Lees meer...
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Specificaties

Glassoort
Isolerend, geluidswerend, zonwerend
Diktes
Van 10 mm tot 50 mm
Bewerkingen
Siliconen afdichting, kattenluik mogelijk
Levertijden
24 uur spoedbestelling of 5 werkdagen regulier
Maximale afmetingen
6000 mm x 3210 mm of niet zwaarder als 1000 KG

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
Hebben jullie een showroom?
Jazeker. AA glas heeft in Lijnden (naast Amsterdam) de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben in totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. U kunt hier veel producten bekijken, waaronder douchedeuren, douchewanden, inloopdouches, spiegels, glazen deuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keukenachterwanden, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Kom langs en ervaar alle mogelijkheden van glas.
Icoon pijltje naar beneden
Monteren jullie ook het glas?
Graag zelfs! Onze monteurs zijn uitstekend voorbereid en gebruiken de juiste gereedschappen en de beste materialen. Een vakkundige montage is cruciaal als u voor langere tijd van uw glas wilt genieten en garandeert de vermelde isolatiewaardes.
Icoon pijltje naar beneden
Hoe kan ik glas bestellen?
U kunt glas bestellen door ons te bellen of via de website een offerte op te vragen. U krijgt tijdens kantooruren binnen 4 uur reactie. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom!
Icoon pijltje naar beneden
Icoon pijltje naar beneden
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Ons productaanbod