Achterwand keuken Amsterdam

Dé expert voor keukenachterwanden in Amsterdam

No items found.
Bent u op zoek naar een manier om uw keuken in Amsterdam te renoveren en een frisse, ruime en luxueuze uitstraling te geven? Een glasplaat achter uw fornuis kan precies de oplossing zijn die u zoekt. Een keukenachterwand van glas kan uw keuken een geheel nieuwe look geven, en het kan uw keukenruimte visueel groter en lichter maken. Bovendien is een glazen keukenachterwand gemakkelijk schoon te houden. Bij AA Glas leveren en monteren we keukenglas van topkwaliteit, volledig op maat gemaakt. Bovendien bieden we onze services aan in Amsterdam en omgeving.
Vinkje
In Amsterdam vindt u ons inmiddels op het moderne businesspark in Lijnden
Vinkje
Levertijden: Gemiddeld 1 tot 3 weken
Vinkje
Kom langs! Wij hebben een 650m2 showroom voor glas.
Bent u op zoek naar een manier om uw keuken in Amsterdam te renoveren en een frisse, ruime en luxueuze uitstraling te geven? Een glasplaat achter uw fornuis kan precies de oplossing zijn die u zoekt. Een keukenachterwand van glas kan uw keuken een geheel nieuwe look geven, en het kan uw keukenruimte visueel groter en lichter maken. Bovendien is een glazen keukenachterwand gemakkelijk schoon te houden. Bij AA Glas leveren en monteren we keukenglas van topkwaliteit, volledig op maat gemaakt. Bovendien bieden we onze services aan in Amsterdam en omgeving.

Beschrijving

Wat is een glasplaat voor in de keuken?

Een glasplaat voor in de keuken, ook wel een glazen keukenachterwand genoemd, is een trend die in populariteit blijft toenemen. Niet alleen vanwege de esthetische aantrekkingskracht die een glazen achterwand aan uw keuken kan toevoegen, maar ook vanwege de praktische voordelen die het biedt. Bij AA Glas, kunt u kiezen tussen gekleurd of transparant glas en vele verschillende soorten glas. Ons glas is veelzijdig en kan worden gebruikt als glazen spatscherm bij het fornuis, als achterwand of zelfs als glazen tafelblad.

Wat zijn de voordelen van een glazen keukenachterwand?

Een glasplaat in de keuken heeft meerdere voordelen voor uw Amsterdamse woning. Het reflecterende oppervlak van glas kan uw keukenruimte groter doen lijken. Daarnaast absorbeert glas geen licht, maar reflecteert het juist, waardoor uw keuken lichter kan worden door het plaatsen van een glazen achterwand. Een glazen achterwand is ook hittebestendig en daarom ideaal om achter het fornuis te plaatsen. Tot slot, omdat een glazen achterwand voor de keuken meestal uit één stuk bestaat en een glad oppervlak heeft, is het hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken, met geen kans op vuil in de voegen.

Verschillende soorten glasplaten voor de keuken

Bij AA Glas in Amsterdam bieden we verschillende soorten glasplaten voor in de keuken aan. U kunt uw glazen keukenachterwand volledig op maat bestellen. Hierbij kunt u onder andere de vorm, randbewerking, soort glas, glasdikte en glaskleur kiezen. Het product, de keukenachterwand, heeft een dikte van 6mm en wordt al volledig samengesteld met de glasbewerking en 4 gaten voor schroefknoppen in zilver, goud of zwart geleverd. Zo kunt u het glas eenvoudig tegen de wand bevestigen en is het demonteerbaar. De randen worden polygeslepen en u kunt kiezen tussen een transparante of matte glasplaat voor in de keuken.

Een glazen achterwand in de keuken is een echte blikvanger. Dankzij de uitgebreide toepassingsmogelijkheden en maatwerk opties van een glazen achterwand, kunt u uw keuken een unieke uitstraling geven. U hoeft alleen maar de maten en de kleur van de knopjes door te geven en klaar!

Gehard glas

Een glazen achterwand voor de keuken wordt gemaakt van gehard glas. Gehard glas wordt ook wel gelaagd of veiligheidsglas genoemd en is een extra sterk type glas. Dit type glas heeft een aantal voordelen ten opzichte van regulier glas. Zo is het vijf keer sterker en bestand tegen temperaturen van 500 graden en grote temperatuurverschillen. Ideaal dus voor in de keuken. Een glasplaat in de keuken is verkrijgbaar in verschillende varianten zoals transparant helder glas, extra helder glas, mat, satijn standaard helder glas en mat, satijn extra helder glas.

Alleen de hoogste kwaliteit bij AA Glas Amsterdam

Bij AA Glas maken we gebruik van de hoogste kwaliteit thermisch gehard veiligheidsglas van Nederlandse makelij. Het glas wordt geproduceerd door een speciaal proces waarbij floatglas opnieuw wordt verhit en vervolgens snel wordt afgekoeld. Tijdens het snelle afkoelen ontstaan er in het glas spanningen die zorgen voor een grotere mechanische sterkte. Gehard floatglas is 5 keer sterker dan regulier floatglas en bestand tegen grotere temperatuurverschillen, bijvoorbeeld door zonnewarmte in combinatie met slagschaduw of bij het kookgedeelte. Gehard glas kan temperatuurverschillen binnen één ruit verdragen tot wel 200°C (gewoon floatglas: tot maximaal 30°C).

Glazen achterwanden keuken op maat bestellen in Amsterdam

Bij AA Glas in Amsterdam kunt u uw glazen keuken achterwand volledig op maat bestellen. Op onze website vindt u de mogelijkheid om snel een vrijblijvende offerte aan te vragen. U kunt uw glazen achterwand afhalen bij een van onze afhaalpunten in Amsterdam of laten bezorgen door onze ervaren logistieke dienst op het door u opgegeven afleveradres. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van ons glas. Wij leveren uitsluitend glas van A-kwaliteit met KOMO certificering.

De service van AA Glas in Amsterdam

Bent u van plan om een glazen achterwand voor de keuken te bestellen in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. AA Glas is sinds 1953 een professionele glashandel in Amsterdam. In ons aanbod vindt u betaalbaar glaswerk dat professioneel wordt geleverd, zodat u zorgeloos glaswerk kunt bestellen. Wanneer u uw glazen keuken achterwand bij AA Glas in Amsterdam bestelt, bent u verzekerd van:

  • Inmeetservice van ons eigen ervaren montage team in Amsterdam. AA Glas heeft eigen montage teams in dienst in Amsterdam welke jaarlijks meer dan 1000 keukenwanden van glas monteren. Service, ervaring en kwaliteit van onze monteurs staat bij AA Glas op #1
  • Glas van A-kwaliteit met KOMO certificering
  • Levering door ervaren logistiek in Amsterdam
  • 10 jaar fabrieksgarantie op lek- en blindslag (dubbelglas)
  • Volledig op maat gemaakt

Vergeet niet te kijken op onze review pagina. Hier ziet u live de reacties van al onze klanten in Amsterdam.

Heeft u nog vragen over onze glasproducten of diensten in Amsterdam? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder.

Lees meer...
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Specificaties

Welke glassoort voor de achterwand keuken?
Hard glas hittebestendig
Welke dikte achterwand keuken?
6 of 8 mm
Bewerkingen
Stopcontact gaten - kleur - sparingen - hitte-bestendig
Levertijden voor een keuken achterwand?
1 tot 3 weken gemiddeld
Maximale afmetingen
tot een max. lengte van 5600 mm

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
Kunnen jullie mijn keukenwand ook inmeten en monteren in regio Amsterdam?
Graag zelfs! Onze monteurs zijn uitstekend voorbereid en gebruiken de juiste gereedschappen en de beste materialen. Een vakkundige montage is cruciaal als u voor langere tijd van uw glas wilt genieten en garandeert de vermelde isolatiewaardes. We zijn gevestigd in Lijnden, direct naast Amsterdam.
Icoon pijltje naar beneden
Kan ik glas wel gebruiken als achterwand in de keuken?
De keukenwanden bij AA glas worden gespoten met een speciaal ontwikkelde verf. Deze verf wordt na het aanbrengen in een speciale ruimte afgebakken in een glasoven. Hierdoor worden glas en verf één geheel, waardoor het ultrasterk is en bestand tegen hitte. De glazen keukenwanden van AA Glas overleven elke Amsterdamse keuken qua levensduur.
Icoon pijltje naar beneden
Hoe breed kan mijn keukenwand geleverd worden?
Een glazen keukenwand kan worden geleverd in Amsterdam tot een breedte van maar liefst 5600 mm
Icoon pijltje naar beneden
Icoon pijltje naar beneden
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Ons productaanbod