Inloopdouche hoekopstelling transparant glas met glasklem Type C

Een mooie glazen douchecabine is een echte aanwinst voor iedere badkamer. AA Glas werkt altijd op maat, zodat we de ruimte van iedere badkamer, groot of klein, optimaal kunnen benutten.
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur
BEzoek showroom
Alleen op afspraak
Vinkje
Beste kwaliteit in de markt
Vinkje
Scherpe prijzen
Vinkje
Snelle levertijden

Beschrijving

Deze hoekopstelling zorgt ervoor dat minder spatwater de badkamer in kan komen. Het paneeltje staat haaks op de grotere wand en zorgt ervoor dat spatwater geen kans krijgt. Uitgevoerd in transparant glas.

De beste kwaliteit

Een vaste inloopdouche of douchewand met hoekpaneel wordt door ons zelf geproduceerd, alleen zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen. We gebruiken uitsluitend glas van de hoogste kwaliteit. De douchewand wordt compleet geleverd met kwalitatief hoogwaardige glasklemmen. Het aantal te gebruiken glasklemmen wordt door ons berekend op basis van de breedte- en hoogteverhoudingen. In de meeste gevallen zullen dit er twee zijn. Ook adviseren wij u over het gebruik van een eventuele stabilisatorstang.

Douchewand met hoekpaneel op maat bestellen

Een op maat gemaakte douchewand kunt u aanvragen via deze website. U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen en binnen 4 uur (tijdens kantoortijden) ontvangt u een passende aanbieding. Wij kijken deskundig naar welke materialen noodzakelijk zijn om een betrouwbare douchewand te garanderen die vele jaren mee kan. In de offerte kunt u precies zien welke materialen wij aanbieden.

Op maat gemonteerd

Montage van deze op maat gemaakte douchewand kunnen wij ook voor u uit handen nemen. In dit geval komen wij altijd zelf de douchewand inmeten. Zo weten we zeker dat de douchewand goed zal passen en op de juiste manier gemonteerd wordt. AA Glas werkt uitsluitend met eigen ervaren monteurs.

Kom gerust langs

AA Glas heeft een glasshowroom van ruim 650 m2 in Lijnden, direct naast Amsterdam. Hier kunt u een goed idee krijgen van alle mogelijkheden. We hebben diverse douchewanden, inloopdouches en douchecabines staan. Uitgevoerd met verschillende soorten hang- en sluitwerk en in verschillende kleuren. Voor elke smaak en budget hebben wij een passende oplossing.

Lees meer...

Specificaties

Type deur
Zonder deur
Type glas
Transparant glas
Type bevestiging
Glasklem
Details glas
Veiligheidsglas 8 mm – 2 panelen
Uitvoering glasklemmen
Chroom, RVS of zwart
Uitvoering stabilisatorstang (indien nodig)
Chroom of RVS