Douchedeur transparant glas Type E

Een mooie glazen douchecabine is een echte aanwinst voor iedere badkamer. AA Glas werkt altijd op maat, zodat we de ruimte van iedere badkamer, groot of klein, optimaal kunnen benutten.
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur
BEzoek showroom
Alleen op afspraak
Vinkje
Beste kwaliteit in de markt
Vinkje
Scherpe prijzen
Vinkje
Snelle levertijden

Beschrijving

Deze douchedeur vermindert spatwater in de badkamer en wordt van de hoogste kwaliteit glas en materialen gemaakt. Dit zorgt voor een mooie strakke uitstraling in uw bestaande of nieuwe badkamer. Uitgevoerd in transparant glas.

De beste kwaliteit

Deze douchedeur wordt door ons zelf geproduceerd, alleen zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen. De douchedeur wordt compleet geleverd met kwalitatief hoogwaardige scharnieren en een knop of vingergat. Het aantal te gebruiken scharnieren wordt door ons berekend op basis van de breedte- en hoogteverhoudingen. In de meeste gevallen zullen dit er twee zijn.

Douchedeur op maat bestellen

Een op maat gemaakte douchedeur is leverbaar en aan te vragen via deze website. U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen en binnen 4 uur (tijdens kantoortijden) ontvangt u een passende aanbieding. Wij kijken deskundig naar welke materialen noodzakelijk zijn om een betrouwbare douchedeur te garanderen die vele jaren mee kan. In de offerte kunt u precies zien welke materialen wij aanbieden. Wij leveren douchedeuren standaard zonder spatstrips, deze kunnen uiteraard wel geleverd worden

Douchedeur op maat monteren

Het monteren van deze op maat gemaakte douchedeur kunnen wij ook voor u uit handen nemen. In dit geval komen wij altijd zelf de douchedeur inmeten. Zo weten we zeker dat de douchedeur goed zal passen en op de juiste manier gemonteerd wordt. AA Glas heeft eigen ervaren monteurs in dienst.

Kom gerust langs

AA Glas heeft een glasshowroom van ruim 650 m2 in Lijnden, direct naast Amsterdam. Hier kunt u een goed idee krijgen van alle mogelijkheden. We hebben diverse douchewanden, inloopdouches en douchecabines staan. Uitgevoerd met verschillende soorten hang- en sluitwerk en in diverse kleuren. Voor elke smaak en budget hebben wij een passende oplossing.

Lees meer...

Specificaties

Type deur
Normale deur
Type glas
Transparant glas
Type bevestiging
Details glas
Veiligheidsglas 8 mm – 1 paneel
Uitvoering scharnieren
Chroom, RVS of zwart
Openen
Met knop of vingergat