Douchecabine schuifdeur mat glas Type 1

Een mooie glazen douchecabine is een echte aanwinst voor iedere badkamer. AA Glas werkt altijd op maat, zodat we de ruimte van iedere badkamer, groot of klein, optimaal kunnen benutten.
Vinkje
Beste kwaliteit in de markt
Vinkje
Scherpe prijzen
Vinkje
Snelle levertijden

Beschrijving

Een schuifdeur werkt ruimtebesparend, u hoeft geen rekening te houden met de draairichting van de deur. Ons schuifsysteem is van echt RVS. Hierbij kunt u een keuze maken tussen geborsteld (mat) of gepolijst RVS (glanzend). Het systeem dat wij aanbieden is van Duitse makelij en van de beste kwaliteit in de markt. Deze uitvoering bestaat uit één vast paneel en één schuifdeur, uitgevoerd in mat glas.

De beste kwaliteit

Een douchecabine met schuifdeur wordt door ons zelf geproduceerd, alleen zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen. We gebruiken uitsluitend glas van de hoogste kwaliteit. De douchecabine wordt compleet geleverd met kwalitatief hoogwaardige U-profielen en scharnieren. Het aantal te gebruiken scharnieren wordt door ons berekend op basis van de breedte- en hoogteverhoudingen van de panelen. Ook adviseren wij u over het gebruik van een eventuele stabilisatorstang. De deur kan geopend worden met een vingergat of knop naar keuze.  

Douchecabine bestellen

Een op maat gemaakte douchecabine kunt u aanvragen via deze website. U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen en binnen 4 uur (tijdens kantoortijden) ontvangt u een passende aanbieding. Wij kijken deskundig naar welke materialen noodzakelijk zijn om een betrouwbare douchecabine te garanderen die vele jaren mee kan. In de offerte kunt u precies zien welke materialen wij aanbieden.

Op maat gemonteerd

Uiteraard kunnen wij voor u de douchecabine monteren. In dit geval komen wij altijd zelf de douchecabine inmeten. Zo weten we zeker dat de douchewand goed zal passen en op de juiste manier wordt gemonteerd. AA Glas werkt uitsluitend met eigen ervaren monteurs.

Kom gerust langs

AA Glas heeft een glasshowroom van ruim 650 m2 in Lijnden, direct naast Amsterdam. Hier kunt u een goed idee krijgen van alle mogelijkheden. We hebben diverse douchewanden, inloopdouches en douchecabines staan. Uitgevoerd met verschillende soorten hang- en sluitwerk en in verschillende kleuren. Voor elke smaak en budget hebben wij een passende oplossing.

Lees meer...

Specificaties

Type deur
Schuifdeur
Type glas
Mat glas
Type bevestiging
U-profiel
Type glas
Veiligheidsglas 8 mm – 2 panelen
Uitvoering RVS schuifsysteem en U-profielen
Chroom of RVS
Deur openen
Knop of vingergat