Douchecabine 90 graden maxi transparant glas met glasklem Type L

Een mooie glazen douchecabine is een echte aanwinst voor iedere badkamer. AA Glas werkt altijd op maat, zodat we de ruimte van iedere badkamer, groot of klein, optimaal kunnen benutten.
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur
BEzoek showroom
Alleen op afspraak
Vinkje
Beste kwaliteit in de markt
Vinkje
Scherpe prijzen
Vinkje
Snelle levertijden

Beschrijving

Deze 90 graden hoek opstelling is één van de meeste voorkomende en verkochte douchecabines in Nederland. Het houdt al het spatwater tegen en is hierdoor een zeer praktische oplossing. Met deze maxi opstelling kunt u een grote douchecabine creëren. Zo kunt u gerust een dubbele douchecabine maken, waar eenvoudig twee volwassenen kunnen douchen. Wij maken alles op maat, dus elk formaat is mogelijk. Uitgevoerd in transparant glas.

De beste kwaliteit

Een douchecabine van 90 graden wordt door ons zelf geproduceerd, alleen zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen. We gebruiken uitsluitend glas van de hoogste kwaliteit. De douchecabine wordt compleet geleverd met kwalitatief hoogwaardige U-profielen voor de wand en glasklemmen voor de deur. Het aantal te gebruiken U-profielen en glasklemmen wordt door ons berekend op basis van de breedte- en hoogteverhoudingen. Ook adviseren wij u over het gebruik van een eventuele stabilisatorstang. De deur kan geopend worden met een vingergat of knop naar keuze.

Douchecabine bestellen

Een op maat gemaakte douchecabine kunt u aanvragen via deze website. U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen en binnen 4 uur (tijdens kantoortijden) ontvangt u een passende aanbieding. Wij kijken deskundig naar welke materialen noodzakelijk zijn om een betrouwbare douchecabine te garanderen die vele jaren mee kan. In de offerte kunt u precies zien welke materialen wij aanbieden.

Op maat gemonteerd

Uiteraard kunnen wij voor u de douchecabine monteren. In dit geval komen wij altijd zelf de douchecabine inmeten. Zo weten we zeker dat de douchewand goed zal passen en op de juiste manier wordt gemonteerd. AA Glas werkt uitsluitend met eigen ervaren monteurs.

Kom gerust langs

AA Glas heeft een glasshowroom van ruim 650 m2 in Lijnden, direct naast Amsterdam. Hier kunt u een goed idee krijgen van alle mogelijkheden. We hebben diverse douchewanden, inloopdouches en douchecabines staan. Uitgevoerd met verschillende soorten hang- en sluitwerk en in verschillende kleuren. Voor elke smaak en budget hebben wij een passende oplossing.

Lees meer...

Specificaties

Type deur
Normale deur
Type glas
Transparant glas
Type bevestiging
Glasklem
Details glas
Veiligheidsglas 8 mm – 3 panelen
Uitvoering glasklemmen en glasscharnieren
Chroom, RVS of zwart
Uitvoering stabilisatorstang (indien nodig)
Chroom, RVS of zwart