Op zoek naar een expert op het gebied van glasherstel? Bij AA Glas bent u aan het juiste adres! Wij hebben al sinds 1953 ervaring met glasherstel, waardoor wij snelle en goede service kunnen leveren. Wanneer u ramen moet laten vervangen door schade, kunnen wij u van dienst zijn. Zelfs voor spoedreparaties kunt u bij ons terecht dankzij onze 24 uurs glasservice.

24 uur glasherstel

Heeft u schade aan een van uw winkelruiten of moeten er grote ruitoppervlakken vervangen worden? Ook dan kunt u voor glasherstel bij AA Glas terecht. Onze servicewagens zijn standaard uitgerust met de meest gangbare glassoorten, maar ook wanneer wij het juiste glas niet op voorraad hebben kunnen wij u helpen. Wij zorgen voor een tijdelijke oplossing en bestellen het juiste glas voor u, zodat we toch snel uw ruit kunnen vervangen.

Professioneel en spoedig glasherstellen

AA Glas kan professioneel glasherstel verzorgen in een groot gebied in Nederland. Voor glasherstel met spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, maar ook als het geen haast heeft staan wij graag voor u klaar! Wij zijn werkzaam in een groot aantal plaatsen en helpen u graag. Bel direct 020 6164331 en wij komen direct bij u langs of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.