Een douchecabine van glas past eigenlijk altijd wanneer u uw badkamer aan het renoveren bent. Op deze manier blijft de ruimte van de badkamer intact, terwijl u toch een afgesloten doucheruimte hebt. Met een douchecabine van glas is het heel gemakkelijk om een ruimtelijke badkamer te creëren. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om de glazen panelen tot een uniek accent in uw badkamer te maken.

Glazen douchecabine op maat

Bij AA Glas maken we alles voor uw glazen douchecabine op maat en houden we daarbij rekening met uw wensen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een professionele partner die vele verschillende mogelijkheden kunnen leveren. Daarnaast hebben we zeer ervaren medewerkers die alles vakkundig kunnen plaatsen. Wij werken alleen met glas van A-merken, zodat we kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast is natuurlijk ook uw veiligheid van groot belang voor ons.

Unieke douchecabine van top kwaliteit

AA Glas heeft de mogelijkheid om uw douchecabine in een groot aantal regio’s in Nederland te leveren en plaatsen. Ook bij u kunnen we komen om glas te plaatsen! Wij denken graag mee over een passende oplossing voor uw badkamer. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan voor een glazen douchecabine of neem contact met ons op over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op 020 6164331.