Bent u op zoek naar DaVinci glas, zodat u het historische karakter van uw oude pand kunt behouden terwijl u het wel beter isoleert? Dan bent u bij AA Glas aan het juiste adres. Wij kunnen glas leveren en laten plaatsen voor uw monumentale pand dat er hetzelfde uitziet als uw oude glas. Er zijn een aantal verschillende varianten beschikbaar, zodat we glas kunnen plaatsen dat een uitstraling heeft die past bij het tijdperk waarin het pand is gebouwd.

Mogelijkheden met DaVinci glas

DaVinci glas is een glassoort die dezelfde oneffenheden in het oppervlakte heeft dat glas vroeger ook had, maar dankzij de moderne technieken zorgt dit glas voor betere isolatie. Daarnaast heeft u het voordeel met dit glas dat het veel dunner is dan dubbel glas, terwijl het bijna dezelfde isolerende werking heeft. Op deze manier past deze glassoort in de bestaande kozijnen van uw pand, zodat u deze niet hoeft te vervangen. Zo bespaart u ook nog wat geld!

DaVinci glas of old style glas

AA Glas kan DaVinci glas in veel verschillende regio’s in Nederland leveren en op vakkundige wijze plaatsen. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die AA Glas heeft? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 020 6164331 voor meer informatie over DaVinci glas.