Véél meer energie
besparen met
isolatieglas

Meer energie besparen met isolatieglas Haarlemmermeer - profiteer nu van 10% korting!

Welkom bij AA Glas, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige isolatieglasoplossingen sinds 1953. In een tijd waarin energie steeds kostbaarder wordt, is het cruciaal om te investeren in isolatieglas. Onze isolatieglasproducten, waaronder dubbelglas en triple glas, bieden niet alleen uitstekende isolatie, maar ook comfort en energiebesparing. Ontdek hoe u uw huis kunt upgraden met onze isolatieglasproducten en geniet van de voordelen van een energiezuinige levensstijl.
Vinkje
Profiteer van 10% Korting op al het Isolatieglas
Vinkje
Oplossingen voor Diverse Isolatiebehoeften
Vinkje
Haarlemmermeer en omgeving
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Waarom isolatieglas?

Isolatieglas, zoals dubbelglas en triple glas, is de sleutel tot het verminderen van uw energieverbruik en het creëren van een comfortabelere leefomgeving. De speciale structuur van ons isolatieglas zorgt ervoor dat warmte binnen blijft en kou buiten wordt gehouden. Hier zijn enkele voordelen van isolatieglas:

 • Energiebesparing: Met ons HR++ glas kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. Vergeleken met enkelglas heeft HR++ glas een isolatiewaarde die tot wel 5 keer beter is!
 • Comfort: Dankzij de uitstekende isolatie van ons isolatieglas geniet u van een aangename binnentemperatuur, ongeacht het weer buiten.
 • Milieuvriendelijk: Minder energieverbruik betekent ook minder CO2-uitstoot, waardoor u bijdraagt aan een groenere planeet.

Verschillende Generaties Isolatieglas

Bij AA Glas bieden we verschillende generaties isolatieglas met variërende isolatiewaarden:

 • Standaard Dubbelglas: U-waarde ± 2.9
 • HR Glas: Dubbelglas met coating (U-waarde ± 1.9)
 • HR+ Glas: Dubbelglas met coating en edelgasvulling (U-waarde ± 1.6)
 • HR++ Glas: Dubbelglas met een verbeterde coating en edelgasvulling (U-waarde ± 1.2)
 • HR+++ Glas: Triple glas met coating en edelgasvulling (U-waarde ± 0.9)

Kies de isolatiewaarde die het beste bij uw behoeften past en bespaar op uw energiekosten.

Ventilatie bij Isolatieglas

Bij het vervangen van uw ramen is het belangrijk om na te denken over ventilatie. Goede ventilatie is essentieel voor een gezond binnenklimaat en kan ook energiebesparend zijn. Overweeg om ventilatieroosters te laten installeren op uw nieuwe isolatieglas om de luchtkwaliteit in uw woning te verbeteren en energie te besparen.

Stijlvol en Aanpasbaar Isolatieglas

Bij AA Glas begrijpen we dat esthetiek net zo belangrijk is als functionaliteit. Daarom bieden we isolatieglas met diverse opties:

 • Gekleurde Kaders/Spouw: Geef uw isolatieglas een unieke uitstraling door te kiezen voor gekleurde kaders die bij uw kozijnen passen.
 • Roedes Tussen het Glas: Creëer een warme uitstraling met roedes die tijdens de productie tussen het glas worden gemonteerd.
 • Warmtewerend of Geluidswerend Isolatieglas: Kies voor extra comfort met warmtewerend of geluidswerend isolatieglas, ideaal voor warme zomers of geluidsoverlast.
 • Ultradun Isolatieglas voor Monumenten: Voor historische gebouwen bieden we "Old Style" monumentenglas dat de uitstraling van enkelglas combineert met moderne isolatiewaarden.

Kwaliteit en Prijsverschil

Bij AA Glas streven we naar de hoogste kwaliteit isolatieglasproducten. Onze prijzen zijn inclusief montage en alle benodigde materialen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We willen u beschermen tegen onverwachte kosten en zorgen voor een goed gemonteerd product.

Bestel Nu en Profiteer van 10% Korting!

Investeer vandaag nog in isolatieglas en profiteer van onze 10% korting op al het isolatieglas. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of breng een bezoek aan onze showroom, de grootste glasshowroom van Nederland. Wij staan klaar om u het beste advies te geven en u te helpen uw energiebesparende reis te beginnen met AA Glas. Bespaar energie, bespaar kosten en geniet van een comfortabeler leven met ons isolatieglas.

Kies voor kwaliteit, kies voor AA Glas - uw partner in energiebesparing!

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
Waarom is isolatieglas beter dan enkelglas voor energiebesparing?
Isolatieglas bestaat uit twee of zelfs drie glasplaten met een isolerende spouw ertussen, terwijl enkelglas slechts uit één glasplaat bestaat. De luchtruimte tussen de glasplaten in isolatieglas zorgt voor extra isolatie, waardoor warmte binnen blijft en kou buiten wordt gehouden. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een lagere energierekening.
Icoon pijltje naar beneden
Welke generatie isolatieglas is het meest geschikt voor mijn huis?
De keuze voor het type isolatieglas hangt af van uw specifieke behoeften en budget. Over het algemeen geldt dat hoe meer plusjes een generatie heeft, hoe beter de isolatie. HR++ glas is een populaire keuze vanwege de uitstekende isolatiewaarde (U-waarde ± 1.2). Als u op zoek bent naar ultieme isolatie, kunt u zelfs overwegen om voor HR+++ glas te gaan (triple glas). Onze experts kunnen u adviseren over de beste optie voor uw situatie.
Icoon pijltje naar beneden
Is er een verschil tussen dubbelglas en thermopane glas?
Dubbelglas en thermopane glas verwijzen naar hetzelfde type beglazing. "Thermopane" is oorspronkelijk de naam van een Duits bedrijf dat in de jaren 50 dubbelglas op de markt bracht. Tegenwoordig wordt de term "thermopane" vaak informeel gebruikt om dubbelglas in het algemeen te beschrijven. Dus, nee, er is geen verschil tussen dubbelglas en thermopane glas; ze verwijzen naar dezelfde technologie voor isolerende beglazing.

Complete service

Sinds de oprichting in 1953 heeft AA Glas zich ontpopt als dé toonaangevende glashandel in het hartje van Amsterdam. Ooit begonnen in de bruisende Witte de Withstraat, zijn we uitgegroeid tot
een dynamisch bedrijf dat zich niet meer beperkt tot de grenzen van onze geliefde hoofdstad.

Met passie en toewijding hebben we door de jaren heen ons vakmanschap geperfectioneerd. En dankzij ons team van 26 enthousiaste professionals en een indrukwekkend wagenpark van 11
speciaal uitgeruste bedrijfsvoertuigen, zijn we in staat om een breed scala aan glasoplossingen aan te bieden voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Bij AA Glas hechten we waarde aan persoonlijke aandacht, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze klanten kunnen rekenen op een vlotte en vriendelijke service, altijd met een glimlach. We luisteren naar uw wensen en denken met u mee, zodat we uiteindelijk tot de perfecte glasoplossing komen die aansluit bij uw unieke situatie.