Een glazen douchewand, zoals van Sealskin, is een mooie aanwinst voor uw badkamer. Het maakt uw badkamer helemaal af en biedt u grote mogelijkheden. Zo’n glazen douchewand kan voor een moderne uitstraling zorgen door een strakke afwerking, maar kan ook juist een open uitstraling aan uw badkamer geven. Zo behoudt u de ruimtelijkheid van uw badkamer, terwijl er toch een afscheiding is.

Douchewand van topmerk Sealskin

Een Sealskin douchewand of douchecabine kan geheel op maat gemaakt worden. Bij AA Glas kunnen we verschillende maten en afwerkingen leveren, zodat uw douchewand of douchecabine geheel aansluit op de uitstraling van uw badkamer. Bij het maken van een douchewand of douchecabine gebruiken we altijd hardglas van A-merken om uw veiligheid te waarborgen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de wand in scherven breekt. Hardglas is veel sterker dan gewoon glas. Er is dus heel wat voor nodig voordat uw douchewand of douchecabine breekt.

Sealskin offerte bij AA Glas

AA Glas is een ervaren glaszetter met ruim 60 jaar ervaring. Hierdoor kunnen wij niet alleen vakkundig werk leveren, maar ook leveren in een groot aantal regio’s in Nederland. Wilt u graag meer informatie over Sealskin producten? AA Glas informeert en adviseert u graag. Bel 020 6164331 of vraag vrijblijvend een offerte aan.