In de laatste jaren is het product glas uitgegroeid tot een trendsettend product met diverse mogelijkheden. Om onze klanten zo goed mogelijk te informeren, onze kwaliteit en producten te presenteren hebben wij een aantal jaren geleden onze showroom uitgebreid. Met als resultaat ruim 500m² aan showroom, de grootste glasshowroom van Nederland. Iets waar wij erg trots op zijn.

In onze showroom kunnen wij u alles laten zien op glasgebied. Van isolatieglas tot aan badkameropstellingen, keukenwanden, beloopbaar glas en balustrades. Ook de diversiteit aan binnendeuren met bijbehorende hang- en sluitwerk zijn te bewonderen.

Aandacht, kwaliteit en resultaat staan bij ons voorop. Uw wensen staan centraal. Door onze kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan kunnen wij u uitstekend advies op maat geven. U kunt bouwtekeningen en/of schetsen meenemen en dan kunnen wij u een zo goed mogelijk advies geven met een zo goed mogelijk passende offerte.

Wilt u inspiratie op doen? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Onze showroom is geopend maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Houd onze site goed in de gaten. Regelmatig zijn wij te vinden op diverse woonbeurzen zoals VT wonen beurs. Tijdens deze beurzen hebben wij vaak leuke kortingen!

Wij zien u graag in onze showroom!