8.6
Ik kan de medewerkers van AA Glas die zojuist glas bij mij hebben gemonteerd omschrijven als vlotte gezellige professionals. Alles is netjes afgewerkt/af gekit en schoon achtergelaten. Mannen bedankt.
Zuus
Tevreden klant
10.0
Chris & Romano zijn echt geweldig! Hebben me zo goed geholpen en waren super oplettend of eerder fouten en hebben maatwerk geleverd. Echte vakmannen en grote lieverds!
Scholten Vastgoed
Tevreden klant
9.0
Hele aardige behulpzame jongeman met een mooie lach! En hij heeft toch met stopverf de ruit er in gezet, ondanks zijn onervarenheid daarmee(volgens zijn eigen zeggen). Dus: helemaal okee!!
S Goeman
Tevreden klant
10.0
Topservice en keurig alle afspraken nagekomen. Superblij met ons glazen aanrechtblad, naadloos, van 4 meter….precies zo geworden als we hadden gehoopt. Niemand anders durfde dit aan, maar AAglas heeft het waargemaakt !
Suzanne
Tevreden klant
9.7
Gezellige, maar vooral vakkundige gasten. Ze hadden meer werk aan de deur/glasplaat dan voorzien, maar geen onvertogen woord er over... TOP en dus 5 sterren meer dan verdiend! Overigens ook al zeer prettig geholpen in de showroom!
Marjon
Tevreden klant
10.0
Op en top service, vriendelijk, professioneel, komen afspraken na, melden via sms komst glaszetter op afgesproken dagdeel, na plaatsen glas wordt werkplek schoon opgeleverd 👍 Volgende glasklus weer via AA Glas ⭐️
Enno
Tevreden klant
8.6
Wij zijn zeer positief. Prime service zowel de collega's van de binnendienst als beide heren montage! Onze dank is groot. We zijn geweldig blij met onze glazenwand in de douche.
Fam. Portengen
Tevreden klant
9.5
Zeer prettige en vriendelijke zaak om mee te werken. Zeer vakkundig op een verscheidenheid aan glasmontages. Wij zijn enorm gelukkig met onze keukenwand van glas en de douche wand.
Laura
Tevreden klant
8.3
Geweldige service en enorme goed geholpen in de enorme showroom. Kwam met een ander idee naar de showroom maar daar zag ik de meest ideale opstelling voor mijn douchecabine. Ik ben zo blij dat ik langs ben gekomen, elke dag heb ik voordeel van deze moois douchecabine met schuifdeur. Dank jullie wel AA Glas.
Ton uit Haarlem
Tevreden klant
8.0
Wat een snelle service, ons raam was volledig stuk en dezelfde dag nog hebben jullie deze vervangen. Dit is zeker een voordeel van een glasbedrijf met een grote voorraad aan glas. Bedankt Chris en Mike super netjes gewerkt.
Ingmar
Tevreden klant
10.0
Wij willen de medewerkers van AA Glas bedanken voor het realiseren van onze droom keuken, De showroom is geweldig en wij hebben daar onze keuze gemaakt betreft het glassoorten de kleur. We twijfelde al maanden over een glazen keukenwand maar nu we deze hebben is onze keuken compleet.
Fam. Buizing
Tevreden klant
8.3
Wat een enorm verschil en direct merkbaar, wij zijn zeer content met jullie advies en ervaren direct het voordeel van het ultra dunne isolatieglas in onze jaren 20 woning. Zelfs monumentenzorg gaf ons een compliment over de uitvoering, bij deze zet ik de compliment door aan jullie.
Huizinga
Tevreden klant