A&A Glashandel is al sinds 1953 werkzaam als glaszettersbedrijf in Amsterdam en omstreken. Vanuit onze vestiging in Lijnden zijn wij goed bereikbaar en altijd snel op de plaats van bestemming. Glaszettersbedrijf A&A is gedurende de jaren uitgegroeid tot een klantgerichte en professionele organisatie. Een groot of een klein project? Bij ons krijgt iedere klant een deskundig advies. Als glaszettersbedrijf leveren en plaatsen wij glas voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Amsterdam glaszetter Haarlem

Glaszettersbedrijf A&A is de expert op het gebied van glas en glasherstel. Is uw raam aan vervanging toe? Neem dan contact met ons op, zodat wij een afspraak met u kunnen maken voor het vervangen van het glas. Heeft u 's nachts of in het weekend glasschade opgelopen? Geen enkel probleem, want met onze 24 uur service staan wij zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Wij zijn als glaszettersbedrijf aangesloten bij de SVG FOSAG, een ondernemingsorganisatie voor de glasbranche. Daarnaast zijn onze producten KOMO en CE-gecertificeerd. Daarmee kunnen we aantonen dat onze producten aan zowel de Nederlandse als de Europese richtlijnen voldoen. Het plaatsen van het glas verloopt bovendien geheel volgens de reglementen van het SKH ISO 9001. U bent dus verzekerd van een goed en duurzaam product.