A&A Glashandel is een jong, dynamisch bedrijf met een no-nonsense beleid. Sinds onze oprichting in 1953 hebben wij ons gericht op het leveren en monteren van glas. Daarnaast hebben wij vakkundige medewerkers in huis die werken als glaszetter. De glaszetter plaatst of vervangt glas in kantoren, huizen en andere gebouwen. Het kan gebeuren dat u 's nachts of in het weekend glasschade oploopt. Ook dan kunt u bij ons rekenen op een professionele glaszetter dankzij onze 24 uur service.

Glaszettersbedrijf Amsterdam

Wij zijn aangesloten bij SVG FOSAG, een ondernemersorganisatie voor de glasbranche. Daarnaast zijn onze producten KOMO en CE-gecertificeerd. Met het KOMO keurmerk wordt aangetoond dat onze producten voldoen aan de Nederlandse prestatie-eisen van de bouwregelgeving. Het CE geeft aan dat het product voldoet aan Europese beproevingen. Het plaatsen van het glas door een glaszetter verloopt geheel volgens de reglementen van het SKH ISO 9001. U bent dus verzekerd van een goed en duurzaam product.

Wij zien in elke klus een uitdaging. Ook krijgt u van onze glaszetter altijd een eerlijk en vakkundig advies en zoeken wij altijd naar de beste en meest voordelige oplossing.