A&A Glashandel is de expert op het gebied van glas en glasherstel. Ook werken wij voor zowel de zakelijke als de particuliere markt aan diverse projecten in samenwerking met architecten. Al sinds onze oprichting in 1953 houden wij ons bezig met het leveren en monteren van glas. Daarnaast houden wij nauwlettend de nieuwe trends op het gebied van glas in de gaten. Zo kunnen wij u, maar ook architecten en aannemers vakkundig adviseren over recente ontwikkelingen. Wij zien in iedere klus een uitdaging, hoe groot of klein het project ook is. U kunt bij ons altijd rekenen op een vakkundig advies en wij zullen altijd zoeken naar de beste en meest voordelige oplossing.

Glas voor architecten ontwerp design partner

Architecten werken graag met A&A Glashandel. Wij doen grootschalige projecten veelal in samenwerking met architecten. Hierbij kunt u denken aan glasrenovaties, waarbij enkelglas vervangen wordt door isolatieglas of Old Style Glas (bij monumentale gebouwen). Maar ook verzorgen wij de inrichting van winkels met glazen balies, tafelbladen, sokkels, vitrinekasten, etalageruiten en spiegelmuren. In opdracht van architecten doen wij ook speciale opdrachten, zoals het maken en plaatsen van glazen vloeren, trappen, balustrades, gevels, et cetera.

Wilt u meer informatie over de projecten die wij samen met architecten hebben gedaan? Of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op.