Bent u op zoek naar een goed en vakkundig advies op het gebied van glas en glasherstel? Dan bent u bij A&A Glashandel aan het juiste adres. Wij zijn expert op het gebied van glas en volgen sinds onze oprichting in 1953 nauwgezet alle trends en nieuwe mogelijkheden. Wanneer uw raam aan vervanging toe is kunnen onze medewerkers u van dienst zijn met een goed advies over de mogelijkheden. En dankzij onze 24 uur service staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Advies glasgebruik

A&A Glashandel ziet in ieder project een uitdaging, ongeacht hoe groot of hoe klein het project is. Onze medewerkers zijn altijd vakkundige glaszetters die met u meedenken over de beste oplossing. En een advies is altijd vrijblijvend. Service en eerlijkheid zijn de belangrijkste kernwaarden van ons bedrijf. Naast het leveren van glas en het uitbrengen van een advies kunnen wij het glas uiteraard ook voor u monteren. Wij plannen graag een afspraak met u in wanneer het u uitkomt.

Onze producten zijn KOMO en CE-gecertificeerd, waarmee wordt aangetoond dat de producten voldoen aan de Nederlandse en Europese bouwregelgeving. Daarnaast plaatsen wij het glas volgens de reglementen van SKH ISO 9001, waarmee u verzekerd bent van een goed en duurzaam project.

Wilt u een goed advies over de mogelijkheden voor uw glas of glasherstel? Of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar.