Subsidieregeling energiebesparing  van uw woning.

Vanaf september 2016 heeft de overheid een bedrag van 60 miljoen euro beschikbaar gesteld voor mensen welke maatregelingen willen treffen om via hun woning meer energie te kunnen besparen.

Eigenaren, bewoners en ook Vereniging van Eigenaren kunnen gebruik maken van deze regeling.
Om voor de regeling in aanmerking te kunnen komen dient u in ieder geval 2 maatregelen te nemen om u huis energiebesparend te maken. Dit kan gevelisolatie, spouwisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en glasisolatie zijn.  Voor glasisolatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Met behulp van isolatieglas kan men flink bezuinigen op stook- en koelingskosten. Isolatieglas zorgt ervoor dat er veel minder warmte door een raam of deur wordt geleid, zodat het gemakkelijker wordt om de binnentemperatuur te reguleren. Er wordt dus minder gestookt, wat goed is voor het milieu én flinke besparingen kan opleveren.

 

Voorwaarden subsidie isolatie koophuis

Wilt u subsidie aanvragen voor de isolatie van uw huis? Dan geldt een aantal voorwaarden:

  • u moet zelf eigenaar van de woning zijn en in het huis wonen;
  • u moet minstens 2 soorten isolatie toepassen: bijvoorbeeld dak-, gevel-, vloer-/bodem- of spouwmuurisolatie en hoogrendementsglas;
  • de isolatie moet door een deskundig bedrijf worden uitgevoerd

 

Subsidie isolatie woningen VVE

Ook Verenigingen van Eigenaren kunnen subsidie krijgen voor de isolatie van een gebouw met koopwoningen. Een VvE moet dan minstens 2 soorten isolatie toepassen in het gebouw. De subsidie is dan ongeveer 20% van de kosten.

 

Wilt u meer informatie over de subsidieregeling en eventuele energiebesparing lening dan verwijzen wij u door naar de site van de rijksoverheid.

Indien u meer informatie of advies wenst over hoe AA Glas u kunt helpen bij een betere isolatie van uw woning op het gebied van glas dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Telefoonnummer: 020-6164331