AA Glas innoveert op het gebied van inmeten met digitaal meetinstrument.

 

AA Glas blijft innoveren op het gebied van glas. De afgelopen jaren hebben er diverse ontwikkelingen plaats gevonden en zijn er veel nieuwe producten bijgekomen.
De glaslijn “Old-Style ™” is op de markt gekomen en is inmiddels een van onze best verkochte producten.

Deze ontwikkelingen vragen ook om ontwikkelingen bij onze adviseurs en vakmensen. Een goed product van glas vraagt immers om vakkundig maatwerk.
Inmeten op locatie is een  van de dagelijkse werkzaamheden van ons bedrijf.

Inmeten van mallen

Buiten het inmeten op locatie hebben wij ook veel werk aan het maken van mallen. De mallen komen voor in alle soorten en maten. Of ze nu van karton, plastic of hout zijn.
Met ons nieuwe meetinstrument is het niet meer nodig om mallen te maken. Wij kunnen  nu  heel eenvoudig op locatie een digitale mal maken.

 

Digitale tekening

Wij werken nu met een  digitaal meetapparaat welke op de mm nauwkeurig gegevens inmeet, digitaliseert met als resultaat een 2D-en/of 3D tekening.
Normaliter is het inmeten van bouwprojecten, renovatieprojecten, monumentale panden, kerkramen een tijdrovende klus. Met dit meetinstrument bespaart zowel de klant als AA Glas veel tijd. Ook douchecabines, balustrades en keukenwanden kunnen nu nog nauwkeuriger en sneller ingemeten worden.

AA Glas kan u nog meer van dienst  zijn en afhankelijk van het product  nog sneller te leveren zonder dat de kwaliteit verloren gaat.

 

  • Vooruitstrevende meettechnologie
  • Complexe vormen snel en eenvoudig in te meten
  • Inmeten van isolatieglas, Old-Style, spiegels tot in de mm nauwkeurig
  • Inmeten van Ingewikkelde details en/of oude raamkozijnen mogelijk

Indien u meer informatie wenst dan kunt u contact opnemen met AA Glas tel: 020-6164331