Wilt u uw glasplaat of spiegel laten slijpen? Slijpen zorgt voor een stijlvolle afwerking die bovendien extra veiligheid biedt. A&A Glashandel slijpt nu ook in eigen beheer, waardoor wij nog meer kwaliteit en een betere service kunnen bieden!

Glas laten slijpen

Het slijpen van glas en spiegels levert mooie randen op die bovendien niet scherp meer zijn (en dus veilig). Wij werken met drie soorten slijpmethodes: poly slijpen, facet slijpen en verstek slijpen. Poly slijpen zorgt ervoor dat de randen glad worden, zodat u zich niet aan het glas kunt snijden. Facet slijpen en verstek slijpen hebben hetzelfde effect, maar zorgen daarnaast voor een mooie decoratieve omlijsting van uw glasplaat of spiegel.

A&A slijpt nu zelf!

Wist u dat A&A Glashandel nu ook slijpt in eigen beheer? Hierdoor kunnen wij nog meer service, snelheid en kwaliteit bieden. Omdat de lijntjes korter zijn, wordt het slijpen daarnaast ook nog eens goedkoper!

Glas slijpen

Glasplaat of spiegel laten slijpen door A&A Glashandel

Wilt u een glasplaat of spiegel aanschaffen en die laten slijpen, of dit laten toepassen op een reeds gekochte glasplaat of spiegel? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij kunnen uw glasplaat of spiegel in elke gewenste vorm voor u slijpen. Maak ons uw wensen kenbaar en wij maken het voor u!