Monumentaal glas prijs

Monumentaal glas prijs
No items found.
Prijzen voor het ultra dunne monumentale isolatieglas kunt u aanvragen via ons formulier. Er zijn zoveel verschillende opties mogelijk dat wij niet deze op de site kunnen vermelden. Bij dit glassoort is echt een advies en overleg nodig om zo tot de juiste keuzes voor u als klant te komen. Wij helpen hier graag mee verder.
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur
BEzoek showroom
Vinkje
Vinkje
Vinkje
Prijzen voor het ultra dunne monumentale isolatieglas kunt u aanvragen via ons formulier. Er zijn zoveel verschillende opties mogelijk dat wij niet deze op de site kunnen vermelden. Bij dit glassoort is echt een advies en overleg nodig om zo tot de juiste keuzes voor u als klant te komen. Wij helpen hier graag mee verder.

Beschrijving

Monumentale panden voorzien van isolatieglas

Oude gebouwen voorzien van isolatieglas in de bestaande kozijnen, kan dit wel?
Dit is juist de mooiste optie welke er is om het glas te vervangen in de bestaande kozijnen.
Het hout is vaak nog heel goed, en het aangezicht veranderd nauwelijks van het pand of gebouw waarin glas word vervangen.
Met het juiste advies en de juiste zorg en ervaring over de mogelijkheden en plaatsing methodes van het ultra dunne isolatieglas kunt u in alle gevallen het glas vervangen.  AA Glas heeft tot op de dag van vandaag nog niet meegemaakt dat er in welke stad of plaats, in welke gebouw dan ook nog niet mogelijk bleek te zijn.

Welke optie zijn er in ultra dun isolatieglas?

De keuze zijn bij AA Glas vrij eenvoudig, kies de uitstraling welke u wenst of welke verplicht is toe te passen van uit de gemeente of vanuit monumentenzorg. Heeft u strakke ruiten, dus in de afgelopen decenia’s al eens is vervangen, dan kunt en mag u kiezen voor Old-Style ultra dun isolatieglas modern. Er zijn drie opties in uitstraling van het dunne isolatieglas. Modern – Klassiek – Monumentaal.
Daarna kiest u voor welke isolatiewaarde u wilt toepassen, dit word aangeduid in U waardes, hoe langer de U waarde van het glas hoe beter de isolatie waarde, en hoe minder energie er verloren gaat door het glas.
Enkel glas heeft een U waarde van gemiddeld 6 en in nieuwbouw woningen word HR++ glas gebruikt welke een u waarde heeft van 1.2

Old-style Ultra Dun Isolatieglas

De U waarde van het dunne isolatieglas is vanaf 1.4, tot 3.2
De meeste verkochte Old-Style glassoort is de 10 mm dunne soort met een  U waarde van 1.7
Er zijn 84 soorten in de Old-Style collectie. uitstraling en U waarde bepalen welke soort het beste bij u of het pand past.

Voordelen van Ultra Dun Isolatieglas

De voordelen van ultra dun isolatieglas zijn enorm, hieronder benoemen wij kort de grootste voordelen.
Isolatiewaarde is geweldig, ondanks dat het glas ultra dun is isoleert deze geweldig goed.
De stookkosten en het geluid wat verloren gaat door het enkel glas zal enorm verbeteren met het ultra dunne isolatieglas.

Condens vorming aan de binnenkant van de ramen zal niet meer voorkomen, door dat het glas uit twee losse glasplaten bestaat is er geen koude brug, dit is dan ook de reden dat er geen condens vorming kan ontstaan op het nieuwe dunne isolatieglas.
Dit is bevorderlijk voor u kozijnen en schilderwerk.

Geen koude val meer achter het glas aan de binnenkant, door de beter isolatiewaardes, voelt u nagenoeg geen koude val meer aan de binnen kant van het glas. Waar u voorheen bij het enkele glas echt een koude luchtstroom voelden, is deze bij het nieuwe glas verdwenen. Het leef comfort van de ruimte of woning is daardoor direct veranderd. De verschillen zijn zo groot dat u zich bijna in een andere woning of ruimte waant.

Mag ik het glas vervangen in een monumentaal pand?

Ja dit mag ten aller tijden,wel is het nodig een vergunning hiervoor aan te vragen.
Zo sluit u uit dat u achteraf vragen krijgt vanuit de gemeente. AA Glas kan als extra service een aanvraag vergunning voor u verzorgen. Wij werken met vast tarieven en weten wat de gemeentes van ons verwachten en op deze manier kunnen wij de juiste aanvraag moeten indienen.

Waar moeten wij op letten bij het vervangen van het glas?

Waar moet op gelet worden bij het monteren van dun isolatieglas, diepte sponningen in de bestaande kozijnen, is het houtwerk nog goed? Welke isolatiewaarde wil ik toepassen? En dat is het eigenlijk al.
Veel meer voorwaarden zijn niet nodig om te bekijken of het ultra dunne isolatieglas gemonteerd kan worden in de kozijnen.

Montage van ultra dun isolatieglas

Het monteren van ultra dun isolatieglas in de bestaande kozijnen is een authentieke klus, dit vraagt om precisie en werken met zorg.
Het bestaande glas met stopverf zal met beleid worden verwijderd ui de bestaande sponningen, de sponning worden verwijderd van overige resten stopverf en schoongemaakt. Daarna gronden wij de sponningen met een duurzame grondverf en  om het behoud van de kozijnen meer te garanderen en zo de levensduur te verlengen. Het Ultra dunnen isolatieglas wat wij in de bestaande kozijnen gaan monteren word hermetisch in de sponning verlijmd, rondom dichten wij deze af met speciaal geteste lijm en kit soorten om er voor te zorgen dat de kitten niet de zwarte kit randen van het dunne isolatieglas aantasten. Dit gaat heel vaak fout, en hierdoor ontstaan isolatieglas ruiten welke lek gaan. Door de juiste kwaliteit producten te gebruiken voorkom je dit soort dingen en renoveer je het glas op een duurzame manier met een lange levensduur.
Door aan de buiten kan te werken met een stopverf vervanger, welke ook weer is getest op het glas, werken wij het nieuw gemonteerde dunne isolatieglas netjes af. De uitstraling zoals het voorheen ook zat met de oude stopverf. Voordelen zijn dat de nieuwe stopverf vervanger veel beter tegen kou en warmte kan en hierdoor niet open scheurt. behoud van de kozijnen.

Lees meer...
Offerte aanvragen
Reactie binnen 4 uur

Specificaties

Glassoort
Enkelglas, gelaagd glas en isolatieglas
Diktes enkelglas
3 mm, 4 mm, 6 mm, gelaagd 4/3-2, gelaagd 4/4-2 en diverse diktes isolatieglas
U waarde
U waarde vanaf 1.4
Levertijden
Gemiddeld 2 dagen tot 10 dagen afhankelijk van soort
Maximale afmetingen
Alles wordt op maat gemaakt

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
Icoon pijltje naar beneden
Icoon pijltje naar beneden
Icoon pijltje naar beneden
Icoon pijltje naar beneden

Ons productaanbod