Glazen kastdeuren

De expert in glazen kastdeuren op maat

Glazen kastdeuren
No items found.
Of u nu een draaideur of een schuifdeur wenst, wij maken alles precies op maat. Hierbij staan uw wensen staan centraal. Ons vakmanschap en innovatie op het gebied van glas komen samen bij het samenstellen van uw glazen kastdeur. Wij leveren glazen kastdeuren in diverse soorten glas, kleuren en afwerkingen.
BEzoek showroom
Alleen op afspraak
Vinkje
Een glazen kastdeur zorgt ervoor dat de kamer groter lijkt
Vinkje
Grootste glasshowroom van Nederland
Vinkje
Glazen kastdeuren leverbaar in diverse uitvoeringen
Of u nu een draaideur of een schuifdeur wenst, wij maken alles precies op maat. Hierbij staan uw wensen staan centraal. Ons vakmanschap en innovatie op het gebied van glas komen samen bij het samenstellen van uw glazen kastdeur. Wij leveren glazen kastdeuren in diverse soorten glas, kleuren en afwerkingen.

Beschrijving

Stel uw eigen glazen kastdeur samen

AA Glas werkt uitsluitend op maat. Zo weten we zeker dat het resultaat perfect past en u voor lange tijd tevreden bent met uw glazen kastdeur. Glazen kastdeuren staan erg mooi en stijlvol. Glazen kastdeuren geven de ruimte een strakke en moderne uitstraling. Onze kastdeuren zijn van hard glas en kunnen in elke kleur geleverd worden. Om een bepaalde sfeer te creëren is het ook mogelijk om de deuren te laten printen met de door u gewenste afbeelding. Natuurlijk kunt u ook spiegels gebruiken. superhandig als u kleding aantrekt en even snel wilt kijken hoe het staat.

Het beste hang- en sluitwerk

Het hang- en sluitwerk is medebepalend voor de uitstraling van een glazen kastdeur. Uiteraard is het van belang dat het hang- en sluitwerk optimaal functioneert. Onze vakmensen geven u altijd advies op maat om zo problemen in de toekomst te voorkomen. Wij leveren alleen hoogwaardige materialen met een lange levensduur. Door onze eigen monteurs en de jarenlange ervaring weten wij wat in welke situatie het beste past. In veel gevallen is het handig en ruimtebesparend om een glazen kastdeur met schuifmechanisme te kiezen. Wij leveren en monteren al ruim 10 jaar een zeer degelijk Duits fabricaat schuifsystemen voor glazen kastdeuren. Deze hebben ons nog nooit in de steek gelaten.

Zijn glazen kastdeuren veilig?

Glazen kastdeuren worden gemaakt van gehard glas. Gehard glas is een glassoort die na de productie wordt afgebakken in een grote oven. Door dit speciale afbakproces wordt het glas zes keer sterker dan normaal glas. En minstens zo belangrijk: het minimaliseert de kans op letselschade. Glas is hierdoor veilig en ideaal om als glazen kastdeur te gebruiken.

Inspiratie in onze showroom

Om een gevoel te krijgen bij ons aanbod en inspiratie op te doen, kunt u langskomen in de showroom. Hier hangen de glazen kastdeuren in werkelijkheid, zodat u als klant altijd de juiste keuze kunt maken vooraf. Geen verrassingen meer achteraf, of het gevoel hebben “had ik maar een andere glazen kastdeur gekozen”. De glazen kastdeuren van AA Glas zijn van de hoogste kwaliteit gemaakt waardoor ze een zeer lange levensduur hebben. Maak daarom de juiste keuze voor uw glazen kastdeur. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste glazen binnendeur in uw situatie.

Afmetingen van glazen kastdeuren

Glazen kastdeuren kunnen met het juiste hang en sluitwerk en in de juiste glasdikte in hele grote afmetingen worden geproduceerd. AA Glas levert en monteert jaarlijks ruim 1150 glazen deuren aan particulieren en bedrijven. Elke situatie is anders en iedere situatie vraagt om andere montagemogelijkheden. De wens van de klant is hierbij altijd ons vertrekpunt.

Lees meer...
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Specificaties

Formaten
Op maat gemaakt
Levertijden
Gemiddeld 1 tot 2 weken

Veelgestelde vragen

Icoon pijltje naar beneden
Hebben jullie een showroom?
Jazeker. AA glas heeft in Lijnden (naast Amsterdam) de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben in totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. U kunt hier veel producten bekijken, waaronder douchedeuren, douchewanden, inloopdouches, spiegels, glazen deuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keukenachterwanden, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Kom langs en ervaar alle mogelijkheden van glas.
Icoon pijltje naar beneden
Monteren jullie ook het glas?
Graag zelfs! Onze monteurs zijn uitstekend voorbereid en gebruiken de juiste gereedschappen en de beste materialen. Een vakkundige montage is cruciaal als u voor langere tijd van uw glas wilt genieten en garandeert de vermelde isolatiewaardes.
Icoon pijltje naar beneden
Hoe zit het mijn verzekering?
Bent u verzekerd voor glasschade? Dan kunnen wij dit direct afwikkelen met de verzekeringsmaatschappij. Wij hebben contact met elke verzekeraar in Nederland. Zo ontzien en ontzorgen wij u in dit hele proces.
Icoon pijltje naar beneden
Icoon pijltje naar beneden
Vraag offerte aan
Reactie binnen 4 uur

Ons productaanbod