A&A Glashandel is de expert op het gebied van glasservice en glasherstel. Al sinds onze oprichting in 1953 richten wij ons op het leveren en monteren van glas en bieden wij uitstekende glasservice. Daarnaast houden wij de nieuwste glastrends in de gaten, zodat wij u goed op de hoogte kunnen houden van de mogelijkheden. Wij zien in iedere klus een uitdaging, ongeacht hoe groot of hoe klein het project is. Bij ons bent u bovendien verzekerd van vakkundige glasservice en een eerlijk advies. Wij zullen altijd kijken naar de beste en meest voordelige oplossing.

Glasservice Amsterdam

Bent u op zoek naar de beste glasservice in Amsterdam en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Lijnden voorzien wij onze klanten van snelle en vakkundige glasservice. Ook wanneer u 's nachts of in het weekend glasschade oploopt kunt u rekenen op onze glasservice. Dankzij onze 24 uur service staan wij dag en nacht voor u klaar. In de meeste gevallen hebben wij uw glas op voorraad kunnen wij deze direct vervangen. Mocht dat niet het geval zijn bestellen wij het juiste glas voor u en komen we die zo spoedig mogelijk bij u plaatsen.

Wilt u meer weten over onze glasservice of een vakkundig advies van een van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op.