A&A Glashandel is de expert op het gebied van glasschade en herstel. A&A Glashandel is een jong, dynamisch en servicegericht bedrijf. Sinds de oprichting in 1953 hebben wij ons gericht op het leveren en monteren van glas en het verlenen van service bij glasschade. Wij bieden service en ondersteuning bij glasschade van zowel particuliere als zakelijke klanten.

Glasschade Amsterdam, Glasschade Haarlem, Glasschade Hoofddorp

Heeft u 's nachts of in het weekend glasschade opgelopen? Ook dan kunt bij ons terecht. Onze vakkundige medewerkers staan dag en nacht voor u klaar om de glasschade te verhelpen. Onze service wagens zijn uitgerust met de meest voorkomende glassoorten, zodat we in de meeste gevallen het glas direct kunnen vervangen. Mocht uw glas toch niet op voorraad zijn wordt er een noodvoorziening geplaatst. We bestellen dan direct het juiste glas en komen dat zo spoedig mogelijk bij u plaatsen.

Is uw raam aan vervanging toe? Of heeft u glasschade opgelopen? Neem dan contact met ons op. Wij maken direct een afspraak met u voor het vervangen van het glas.