Kogelvrij glas voor ultieme veiligheid - AA GlasKogelvrij glas is een slimme investering voor juweliers, winkels, banken of tankstations in de regio van . In het geval dat een overvaller op uw ruiten schoten afvuurt, dan zorgt dit veiligheidsglas ervoor dat uw medewerkers en uw goederen veilig blijven.

Wat is kogelvrij glas?

Kogelvrij glas dat AA Glas plaatst in de regio van bestaat uit verscheidene lagen. Net als bij inbraak werend glas zit er tussen elke laag glas een laag kunststof. AA Glas kan kogelvrij glas in verschillende soorten en maten leveren.

Veiligheidsglas van AA Glas

Wanneer er veiligheidsglas of kogelvrij glas in uw pand in de buurt van zit, zal een inbreker minder snel uw raam kunnen breken. Hierdoor wordt inbraak vertraagd en wordt de veiligheid van uw medewerkers vergroot. Kernwoorden van kogelvrij glas van AA Glas:

  • Gelaagd glas met kunststof lagen er tussen;
  • Toepasbaar als winkelruit;
  • Geschikt voor bij banken, juweliers en tankstations;
  • Ook verkrijgbaar met print, zoals bedrijfslogo etc..

Vraag AA Glas vrijblijvend om een offerte.

Kogelvrij glas plaatsen nabij

AA Glas kan kogelvrij glas op vakkundige wijze plaatsen in de buurt van . Doordat we al sinds het jaar 1953 ervaring hebben met het leveren en monteren van glas kunnen wij u professioneel van dienst zijn. Heeft u vragen over veiligheidsglas? Bel ons op 020 6164331. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.