Kogelvrij glas kan een goede investering zijn voor veel panden waar kostbare goederen of personen te vinden zijn. Bij een eventuele overval is uw personeel en uw bank, hotel of winkel veilig achter kogelvrij glas. Dit komt door de verschillende lagen glas met een laag kunststof tussen alle lagen. Het is hierdoor veel moeilijker om het glas te breken, zodat u ook veilig bent achter dit glas wanneer er kogels op afgeschoten worden.

Kogelvrij glas sinds 1953

AA Glas biedt u de mogelijkheid om kogelvrij glas door een specialist te laten plaatsen. Wij zijn al sinds 1953 actief op het gebied van glas. Sinds 1953 zijn wij uitgegroeid tot een innovatieve specialist die alles weet op het gebied van glas. Wij werken alleen met glas van A-merken om kwaliteit te kunnen garanderen. Dit speciale glas kunnen wij ook leveren en plaatsen op een vakkundige manier. Zelfs grotere oppervlaktes, zoals winkelruiten, kunnen wij uitstekend voorzien van dit glas.

Gratis offerte voor veiligheidsglas

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de juiste partner om kogelvrij glas voor u te plaatsen. Wij leveren in veel verschillende regio’s in Nederland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van kogelvrij glas voor uw bank, winkel of tankstation? Bel 020 6164331 of vraag vrijblijvend een offerte aan.