Een blijvende trend zijn de glazen keukenachterwanden. In plaats van tegels achter uw aanrecht heeft u dan een glazen plaat. Deze glazen plaat zorgt voor een trendy en luxe uitstraling. Glazen keukenachterwanden zorgen voor een unieke uitstraling in uw keuken en zijn ook nog eens eenvoudig schoon te houden, omdat u geen voegen heeft en het oppervlakte dus zeer glad is.

Mogelijkheden met glazen keukenachterwanden

Bij glazen keukenachterwanden zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Hierdoor past een achterwand bij elke keuken en elk kleurschema. Daarnaast geeft het uw keuken direct extra uitstraling. AA Glas kan een achterwand maken die voldoet aan uw wensen. Wij denken graag met u mee en kunnen u uitstekend adviseren dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van glas. Misschien bedenken we nog opties waar u nog niet aan gedacht had!

Offerte voor een glazen keukenachterwand

Wanneer u glazen keukenachterwanden wilt voor uw keuken, kunt u deze door AA Glas laten maken en plaatsen. Wij werken alleen met glas van A-merken en maken uw achterwand altijd op maat. Door het maatwerk kunnen we garanderen dat onze keukenachterwanden passen en uniek zijn. Wij kunnen een achterwand plaatsen in een groot aantal regio’s in Nederland. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op via 020 6164331.