De mogelijkheden van interieurglas zijn vrijwel eindeloos. Denk aan verschillende afwerkingen, kleuren, prints of grafeerwerk. Op deze manier kan het glas perfect op uw interieur afgestemd worden en extra sfeer toevoegen aan uw woning. Met de expertise van AA Glas vindt u altijd de oplossingen die u zoekt. Wij denken met u mee over de gewenste toepassingen van interieurglas.

Glas voor al uw interieurtoepassingen

AA Glas is al sinds 1953 actief op het gebied van glas. Waar we klein begonnen zijn we uitgegroeid tot een innovatieve groothandel op het gebied van glas. Wij zijn hierdoor ook een ervaren specialist op het gebied van interieurglas en weten alles over de mogelijkheden die er bestaan. Van toepassingen in de keuken en woonkamer tot in de badkamer. Het is allemaal mogelijk met AA Glas.

Diverse glas toepassingen

De mogelijkheden van interieurglas zijn verrassend en veelzijdig. Het kan zijn dat wij met ideeën komen waar u nog niet aan had gedacht. Daarnaast kijken wij altijd naar de situatie ter plaatse, zodat wij een goed beeld hebben van de mogelijkheden en eventuele beperkingen in uw huis. Wij kunnen snel onze producten leveren in een groot aantal regio’s in Nederland. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of direct contact met ons opnemen via 020 6164331.