Wanneer u uw huis gaat renoveren kunt u in één keer verschillende glas toepassingen laten plaatsen. De mogelijkheden zijn hierbij natuurlijk enorm. Bij het isoleren van een huis heeft u de mogelijkheid om dubbel glas te laten plaatsen in al uw ramen, maar er is nog meer mogelijk. Vooral binnen in uw huis zijn veel toepassingen van glas mogelijk waar u niet direct aan denkt. Bijvoorbeeld een glazen deur of tussenwand.

Huis renoveren met dubbel glas

AA Glas is een partner die vaak betrokken is bij het renoveren van een huis en daardoor goed en vakkundig werk levert. Met ruim 60 jaar ervaring is onze expertise op het gebied van glas niet te ontkennen. Wij denken dan ook graag met u mee en houden rekening met uw wensen en de beschikbare mogelijkheden. Dankzij onze grote voorraad is het vaak mogelijk om snel te leveren.

Keuken of badkamer renoveren?

Tijdens het renoveren van uw huis kunnen wij u helpen met het vinden van de perfecte oplossingen in glas. Van toepassingen in de keuken tot in de badkamer; bij het renoveren van uw huis kunnen wij u op vele manieren van dienst zijn. Wij zijn werkzaam in veel verschillende regio’s, dus ook bij u in de buurt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag een offerte aan of bel ons op 020 6164331.