Een huis renoveren is een goed idee wanneer u al geruime tijd in hetzelfde huis woont en toe bent aan iets nieuws. Vaak beperkt een huisrenovatie zich tot nieuwe vloeren en meubels, maar ook nieuwe ramen en deuren kunnen uw woning een frisse uitstraling geven. En misschien ziet u het verschil niet, maar het plaatsen van dubbel of zelfs driedubbel glas heeft wel degelijk invloed op de sfeer. Maak uw renovatie compleet door glazen deuren te plaatsen, een inloopdouche op maat te laten maken of door uw enkel glas ramen te vervangen met dubbel glas.

Vernieuw uw woonkamer met glazen meubels en een nieuwe schuifpui

Een huis renoveren begint bij de woonkamer. De woonkamer is het hart van elke woning. Hier ontvangt u gasten en brengt u veel van uw avonden en vrije dagen door. AA Glas is misschien geen woonwinkel, maar biedt wel diverse glazen meubels aan die uw woonkamer tot een paradijs maken. Laat een salontafel op maat maken of creƫer uw eigen glazen voorraadkast om uw etenswaren in op te bergen. Een schuifpui is een mooi alternatief voor een tuindeur. Een schuifpui laat namelijk veel zon door en geeft een ruimtelijke indruk. Het is ook mogelijk om een glazen schuifdeur te installeren en zo verschillende ruimtes van elkaar te scheiden. Zelfs glazen trappen en glazen vloeren behoren tot de mogelijkheden.

Nieuwe douche plaatsen in uw badkamer

Een huis renoveren kan natuurlijk niet zonder het verbouwen van de badkamer. Ontdek de mogelijkheden van AA Glas op het gebied van:

  • douchecabines;
  • spiegels;
  • glazen douchewanden;
  • glazen planchets;
  • schuifsystemen.

Veel mensen dromen van een totaal vernieuwde badkamer met nieuwe kranen en een moderne douchecabine. Bepaal zelf hoe uw douche eruit moet komen te zien. Laat bijvoorbeeld een vrolijke print op de glazen deur afdrukken of ga voor gezandstraald glas om uw privacy te waarborgen. De schuifsystemen van Baka Systems zorgen ervoor dat de douchewand goed blijft zitten en mooi is afgewerkt. Wanneer u uw badkamer een geheel nieuwe uitstraling wilt geven, kunt u ook denken aan nieuwe spiegels. Bewerk uw spiegel met een logo, tekst of afbeelding of ga juist voor een strakke spiegel.

Huis renoveren met behulp van AA Glas

Laat uw huis renoveren door AA Glas en ga voor kwalitatief glaswerk dat lang meegaat. Kies bovendien uit verschillende soorten glassoorten, waaronder geluidswerend, brandwerend, ventilerend en inbraakwerend glas. Neem gerust contact met ons op om u te laten adviseren over de juiste glasplaten. Vraag bovendien een offerte aan om een beeld te krijgen van de kosten.