HR++ Glas wordt geplaatst door AA GlasBij AA Glas vindt u de beste kwaliteit HR++ glas in de omgeving van . Al sinds 1953 leveren en plaatsen wij glas aan diverse opdrachtgevers van particulieren tot zakelijke klanten. Daarbij blijven we constant meegaan in de laatste ontwikkelingen en trends qua duurzaamheid.

Wat is HR++ glas?

Voor u HR++ glas in de omgeving van laat plaatsen wil u natuurlijk weten wat het is en wat de voordelen zijn. HR glas staat voor Hoog Rendement glas. Anders dan gewoon dubbel glas heeft HR glas een speciale isolerende coating en zit er een isolerend gas in de ruimte tussen de glasplaten.

Voordelen van HR++ glas in

HR++ glas isoleert beter dan gewoon dubbel glas en kan daarom een goede investering zijn voor uw woning in de buurt van . Het laten plaatsen van HR glas kan u een aantal voordelen opleveren:

  • Optimale warmte isolatie;
  • Dempt geluiden van buitenaf;
  • Kan tot wel 300 m3 gas besparen in vergelijking met dubbel glas.

Vraag ons vrijblijvend om een offerte!

HR isolatieglas laten plaatsen

Het kan een flinke investering zijn om HR++ glas in uw woning nabij te laten plaatsen. Om mensen te helpen hun energieverbruik te verminderen kunnen gemeentes subsidie verstrekken voor duurzame verbouwingen. Vraag bij uw gemeente na of zij subsidie voor HR isolatieglas verstrekken en waar u aan moet voldoen om in aanmerking te komen. Bel AA Glas op 020 6164331 voor meer informatie over HR glas of vraag vrijblijvend een offerte aan.