Door uw woning of kantoorpand te isoleren met HR++ glas kunt u uw stookkosten significant verminderen. Dat kan een flinke besparing opleveren die ervoor zorgen dat het nieuwe glas zichzelf snel terugverdient. Laat HR++ glas plaatsen door AA Glas. Wij zijn een expert met ruime ervaring in duurzame oplossingen sinds 1953. Hierdoor beschikken we over de benodigde ervaring om dit glas vakkundig te kunnen plaatsen.

HR++ glas voor uw woning of kantoor

AA Glas kan voor uw woning of kantoor isolatie zorgen. Wij leveren en monteren uw HR++ glas op vakkundige wijze, voor kleine en grote klussen. Dankzij de speciale coating heeft dit glas een hoger rendement dan gewoon dubbel glas. Daarnaast is de ruimte tussen de glasplaten met een speciaal gas gevuld om dit rendement nog verder te verhogen. Wanneer u bezig bent met een renovatie om uw huis beter te isoleren is dit glas ideaal.

Vrijblijvende isolatieglas offerte

AA Glas levert HR++ glas in een groot aantal verschillende regio’s in Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we snel leveren en vakkundige plaatsing van uw ruiten garanderen. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar voor spoedgevallen. Wilt u meer over de mogelijkheden van deze specifieke glassoort weten? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of direct contact met ons opnemen via 020 6164331.