Met een glazen scheidingswand kunt u een grote ruimte in tweeën delen, zonder de ruimte optisch te verkleinen. Een glazen scheidingswand behoudt de open uitstraling van een grote ruimte, maar geeft u de voordelen van meerdere ruimtes. Hierdoor is het een uitstekende oplossing, die snel uitkomst kan bieden. Bij AA Glas bent u verzekerd van kwaliteit en snelle levering.

Glazen scheidingswand voor kantoor

Of u nu op zoek bent naar een scheidingswand voor uw kantoor of juist voor uw woning: AA Glas kan u helpen. Wij leveren glazen scheidingswanden in veel verschillende regio’s in Nederland. Alle wanden die wij leveren zijn maatwerk, zodat het eindproduct altijd voldoet aan uw wensen. Daarnaast heeft u veel verschillende mogelijkheden bij AA Glas en denken wij graag met u mee om de beste oplossing voor de beste prijs te vinden.

Vrijblijvende offerte

AA Glas is al sinds 1953 actief op het gebied van glas. Onze expertise is hierdoor erg groot, zodat wij u uitstekend van dienst kunnen zijn in alle opzichten. Van het leveren en plaatsen van glas tot aan het printen van glas. Glazen scheidingswanden zijn voor ons geen enkel probleem en onze medewerkers kunnen deze wanden vakkundig voor u plaatsen. Wilt u meer informatie? Vraag een offerte aan of bel ons op 020 6164331!