Glasschade is natuurlijk erg vervelend en u wilt dat het zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Snelle en professionele service is dan natuurlijk belangrijk. Bij AA Glas bent u niet alleen verzekerd van snelle service, maar ook van professionele kwaliteit. Zo wordt al uw glasschade snel en professioneel verholpen. Daarnaast bent u bij ons er ook van verzekerd dat het nieuwe glas van hoge kwaliteit is, aangezien wij alleen met A-merken werken.

Glasschade verhelpen binnen 24 uur?

Uw glasschade kunnen wij met spoed voor u repareren. AA Glas is namelijk 24 uur per dag bereikbaar en onze servicewagens kunnen snel bij u zijn om uw ruit te vervangen. Vaak kunnen we de reparatie direct uitvoeren dankzij onze goed uitgeruste servicewagens. Indien dit toch niet mogelijk blijkt te zijn, zorgen we voor een tijdelijke oplossing en wordt het juiste glas voor u besteld. Wij laten u nooit met een kapotte ruit zitten!

Contactgegevens AA Glas

Uw glasschade herstellen we in een groot aantal regio’s. Aarzel dus niet en neem contact op met ons en wij staan snel voor u klaar! Onze ervaren medewerkers kunnen u altijd uitstekend helpen. Glasschade herstellen we dag en nacht met onze 24 uurs glasservice. Bel daarom direct 020 6164331 of vraag vrijblijvend een offerte aan.