Glashandel in uw regio. AA GlasVeel van onze producten zijn vanuit onze glashandel nabij Middelie direct leverbaar. Wij hebben al sinds 1953 ervaring met het leveren en monteren van glas, zodat wij dit snel en efficiënt kunnen doen. Dit zorgt er ook voor dat we een 24 uurs glasservice kunnen aanbieden. De meest gangbare glassoorten hebben wij altijd wel op voorraad. Als u met spoed glas nodig hebt kunnen onze servicewagens het glas in de meeste gevallen direct vervangen.

AA Glas: dé glashandel nabij Middelie

In onze glaswinkel vindt u een ruime showroom waar wij veel verschillende glas toepassingen hebben uitgestald. In onze glashandel nabij Middelie kunt u alles bekijken: van raamventilatie en keukenachterwanden tot douchewanden. Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze producten, daarom hebben we alleen glas van A-kwaliteit. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Glas showroom voor uw gemak

Onze showroom is ruim 500m2 en u kunt er alles vinden op het gebied van glas. Onze glashandel nabij Middelie is gericht op uw wensen. Wij zullen u dan ook graag helpen met het uitzoeken van een passende oplossing voor uw wensen. Kom daarom langs in onze showroom, wij helpen u graag. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op 020 6164331!